Zobrazit přihlášovací formulář

@@@Neoprénová bandáž na koleno Copper Fit Plus@@@

Administrace

@@@Neoprénová bandáž na koleno Copper Fit Plus@@@

115 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 5 uživatelů
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ : L/XL !!! Cooper Infused Neoprene Knee Support Kompresní profi bandáž vaše bolavé koleno krásně zpevní, takže už nebude docházet k nepříjemné bolesti nebo ke zranění a sport se pro vás znovu stane především zábavou. Bandáž je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@Neoprénová bandáž na koleno Copper Fit Plus@@@

115 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ : L/XL !!! Cooper Infused Neoprene Knee Support

Kompresní profi bandáž vaše bolavé koleno krásně zpevní, takže už nebude docházet k nepříjemné bolesti nebo ke zranění a sport se pro vás znovu stane především zábavou. Bandáž je antibakteriální a velice flexibilní, proto je vhodná pro muže i ženy. Díky stahovací bandáži je navíc koleno nejen zpevněné, ale i příjemně prohřáté, takže pozitivní účinky této bandáže jsou opravdu maximální. Ať jste tedy vrcholový sportovec nebo běžný smrtelník, rozhodně se nenechte omezovat bolestí a užívejte si zdravý pohyb naplno.

Jednoduché nasazování díky suchému i klasickému zipu. Ihned Vám pomůže od bolesti kolen. Materiál neopren : 89% polyester a 11% spandex. Barva černá s prošívanou zlatou nití a nápisem Copper fit. Obsah balení : 1 kus bandáže. Baleno v krabici.
  • Rozměry

    Velikost : L/XL - 40 až 46 cm

  • 16. 9. 2018, 21:47

  • Zobrazení

    34

  • Oblíbené

    0

Kategorie