Zobrazit přihlášovací formulář

Dětské náušnice Cutie Jewellery 2152 pink

Administrace

Dětské náušnice Cutie Jewellery 2152 pink

2 050 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Jako třpytivá duha na tmavém nebi…, přesně tak budou zářit dětské náušnice CUTIE v široké paletě moderních barev zirkonů. Zlaté náušničky v moderním designu, vyrobené z bílého zlata s kvalitními barevnými zirkony se stanou dokonalou ozdobou každé malé…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětské náušnice Cutie Jewellery 2152 pink

2 050 Kč
  • Popis zboží
Jako třpytivá duha na tmavém nebi…, přesně tak budou zářit dětské náušnice CUTIE v široké paletě moderních barev zirkonů. Zlaté náušničky v moderním designu, vyrobené z bílého zlata s kvalitními barevnými zirkony se stanou dokonalou ozdobou každé malé holčičky. Do nejmenšího detailu propracované šperky vyrobené zkušenými zlatníky v České Republice. Náušničky CUTIE díky bezpečnému zapínání skvěle drží i v drobných ouškách děvčátek – miminek. Náušničky CUTIE ...protože každá holčička si zaslouží být princeznou! Využijte možnost nakoupit šperky pohodlně z domu a přidejte se k mnoha našim spokojeným zákazníkům.

Materiál šperku zlato, ryzost 585/000 [14 karátů]
Hmotnost (gr): 0.9000
Barva kovu šperku: bílá[rhodium]
Barva kamene ve šperku: růžový
  • Značka

    ČESKÝ VÝROBCE

  • Rozměry

    Rozměry: Průměr kytky 7mm. Průměr bílého kamene 2mm. Průměr růžového kamene 1,5mm. Hmotnost šperku se může od uvedené hmotnosti mírně lišit.

  • 25. 6. 2018, 10:29

  • Zobrazení

    2

  • Oblíbené

    0

Kategorie