Zobrazit přihlášovací formulář

Školní aktovka BELMIL - FLOWER PINK

Administrace

Školní aktovka BELMIL - FLOWER PINK

250 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 85 Kč
Aktovka je určená pro školáčky od 1. třídy. Kupovali jsme ji novou (PC 1300,- Kč), dcera ji používala 2 roky - do 1. a 2. třídy. Není nijak zničená, nebo rozbitá, používání jde ale samozřejmě znát, ale jsou to jen vady na krásné, nemají vliv na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 1. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Školní aktovka BELMIL - FLOWER PINK

250 Kč
Koupit
Aktovka je určená pro školáčky od 1. třídy.
Kupovali jsme ji novou (PC 1300,- Kč), dcera ji používala 2 roky - do 1. a 2. třídy.
Není nijak zničená, nebo rozbitá, používání jde ale samozřejmě znát, ale jsou to jen vady na krásné, nemají vliv na funkčnost aktovky, vše funguje jak má, nic není rozbité nebo roztrhané. Pouze třeba ten široký reflexní pásek dole je už trošinku popraskaný.


Popis produktu
Extra lehká školní aktovka vyrobená z kvalitního, nepromokavého materiálu. Aktovka má ergonomicky tvarovanou a polstrovanou zádovou část, nastavitelné, anatomicky tvarované popruhy zabezpečující optimální rozložení váhy na zádech dítěte. V zádové části jsou vyprofilované větrací drážky, které umožní maximální proudění vzduchu.
Školní aktovka je vybavená zesíleným plastovým dnem potaženým látkou,které zabezpečuje její stabilitu a zároveň zabraňuje jejímu znečištění. Otvírání a zavírání aktovky je řešené pomocí kovového zapínání s odrazovým sklíčkem. Pro dosažení maximální pasivní bezpečnosti Vašeho dítěte jsou školní aktovky BELMIL vybavené početnými reflexními prvky a plochami. Školní aktovka má velký, pevný, jednoduše předělený vnitřní prostor. Na zadní straně je slabá,ale pevná přepážka z lehké podšívkoviny a menší zipová kapsa..Přední část vnitřního prostoru se lehce rozevře páskem na suchý zip na další dva prostory např na svačinový box a lahev, penál nebo přezůvky. Do bočních kapes po obou stranách se pohodlně vejde láhev nebo jiné drobnosti.
šířka 32 cm, výška 38 cm, hloubka 21 cm, hmotnost 1100 g, doporučená nosnost 7 kg.
  • 23. 8. 2023, 21:58

  • Zobrazení

    188

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

komplet - triko + sukně (šaty) - nenošené
triko, tričko, tunika
šedá mikina, triko, tričko, tunika MARIPOSA
bílý svetr, svetřík
rolák, triko se stojáčkem JAPITEX
triko, tričko, tunika
krásné kvalitní trik, tričko ATUT
super triko, tričko

Kategorie