Zobrazit přihlášovací formulář

Cecelia Ahernová °°°° Až se tě život zeptá

Administrace

Cecelia Ahernová °°°° Až se tě život zeptá

159 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 90 Kč
Nádherný román, 1x čtená, 362 stran. Anotace : Lucy Silchesterová přijde jednoho dne domů z práce a na koberci najde luxusní obálku s pozvánkou na schůzku se životem. S vlastním životem. Termín si má stanovit sama. Připadá jí to neuvěřitelné, ale potom…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 1. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Cecelia Ahernová °°°° Až se tě život zeptá

159 Kč
Koupit
Nádherný román, 1x čtená, 362 stran.
Anotace : Lucy Silchesterová přijde jednoho dne domů z práce a na koberci najde luxusní obálku s pozvánkou na schůzku se životem. S vlastním životem. Termín si má stanovit sama. Připadá jí to neuvěřitelné, ale potom si vybaví, že o něčem podobném už četla v jakémsi časopisu. Stále se však nemůže odhodlat k rozhodujícímu kroku a určit čas a místo setkání. Nevede totiž nijak příkladný život – práce ji neuspokojuje, vyhýbá se rodině i přátelům a stále se nemůže vzpamatovat z rozchodu s přítelem, kterého bezhlavě milovala a s nímž žila několik let. Odmítá si však všechny své problémy přiznat a ocitá se ve stále větší izolaci. Po setkání s mužem, který se jí představí jako její život a začne ji doprovázet téměř na každém kroku, se její komplikovaný vztah k okolí začíná měnit.
Lucy, která dlouho obelhávala své okolí, ale především sama sebe, si postupně uvědomuje, že život je dar, jemuž by člověk měl věnovat mnohem větší pozornost.
  • 17. 12. 2021, 22:26

  • Zobrazení

    210

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Mrtvé město + Důl
Dvě dobrodružné knihy
Svět přírody
Boj o Domhan - oba díly
Dášenka
Vynálezce Alva

Kategorie