Zobrazit přihlášovací formulář

DRÁČEK ZOUBEK PRO NEJMENŠÍ - LAMAZE

Administrace

DRÁČEK ZOUBEK PRO NEJMENŠÍ - LAMAZE

120 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 80 Kč
minimálně hraný.. ve velmi pěkném stavu! Dráček Zoubek Lamaze bude nejen krásnou ozdobou každého pokoje pro miminka ale bude i věrný a veselý kamarád vašeho dítěte. Tato pozitivní hračka dokáže vaše děťátko rozveselit a zabavit. Hračky pro nejmenší…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 1. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

DRÁČEK ZOUBEK PRO NEJMENŠÍ - LAMAZE

120 Kč
  • Popis zboží
minimálně hraný.. ve velmi pěkném stavu!



Dráček Zoubek Lamaze bude nejen krásnou ozdobou každého pokoje pro miminka ale bude i věrný a veselý kamarád vašeho dítěte. Tato pozitivní hračka dokáže vaše děťátko rozveselit a zabavit. Hračky pro nejmenší Lamaze jsou vyrobeny tak, aby prostřednictvím hry, rozvíjely dětské smysly. Ocásek dráčka je elastický, takže za něho může miminko tahat a rozvíjet tak svou jemnou motoriku. K dráčkovi je připevněná kulička, ve které jsou korálky. Když miminko hračkou zatřese, kulička bude chrastit. Zvuky chrastítka u dítěte rozvíjejí jeho sluchové vnímání. Křídla hračky pro děti jsou vyrobeny ze šustivého materiálu, který upoutá dětskou pozornost. Na výrobu dráčka byly použity různé materiály a to proto aby je dítě mohlo zkoumat a rozvíjet tak svůj hmat. Pestré barvy zase pomáhají dítěti rozvíjet jeho zrakovou ostrost a schopnost rozpoznávat barvy a tvary.

Hračky pro mimina Lamaze jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, které jsou testovány podle přísných norem. Barvy a vzory vydrží stále pestré i po nekolikerém vyprání. Díky praktické karabině, můžete vzít hračku kamkoliv sebou. Můžete ji připnout k postýlce, do kočárku nebo k autosedačce. Dítě tak může mít svou hračku stále při sobě. Jako vycpávka je použita kvalitní polyesterová střiž, díky které si hračka udrží dlouho svůj stálý tvar.

Rozvoj smyslů:

rozvoj jemné motoriky a hmatu
rozvoj zrakové ostrosti
rozvoj sluchových schopností
rozvoj koncentrace díky speciálně navrženým očím



Parametry:

pro děti od narození
praktická karabina
šustítko a chrastítko
kvalitní materiály
  • 28. 1. 2019, 9:37

  • Zobrazení

    56

  • Oblíbené

    0

Kategorie