Zobrazit přihlášovací formulář

ŠAMPON CYTOVITAL pro lámavé a třepící se vlasy

Administrace

ŠAMPON CYTOVITAL pro lámavé a třepící se vlasy

245 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
LÁMAVÉ A SNADNO SE TŘEPÍCÍ VLASY PODRÁŽDĚNÁ POKOŽKA SVĚDĚNÍ JEMNÉ A MASTNÉ VLASY SE ZTRÁTOU NA OBJEMU Šampon určený pro všechny přirozené barvy vlasů, přesto nalezne uplatnění častěji u vlasů světlejších. Regeneruje lámavé a snadno se třepící vlasy.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ŠAMPON CYTOVITAL pro lámavé a třepící se vlasy

245 Kč
  • Popis zboží
LÁMAVÉ A SNADNO SE TŘEPÍCÍ VLASY
PODRÁŽDĚNÁ POKOŽKA
SVĚDĚNÍ
JEMNÉ A MASTNÉ VLASY SE ZTRÁTOU NA OBJEMU

Šampon určený pro všechny přirozené barvy vlasů, přesto nalezne uplatnění častěji u vlasů světlejších. Regeneruje lámavé a snadno se třepící vlasy. Zklidňuje pokožku hlavy, odstraňuje svědění.

Kromě účinků spojených s péčí o vlasy a pokožku hlavy působí přes energetický systém reflexních zón a akupunkturních bodů i na celkovou zdravotní kondici a zpracování emocí. Obsahuje bylinné extrakty, silice a termální vodu.

Účinné ingredience:
Bylinný extrakt (vanilkovník plocholistý, levandule lékařská, kokořík mnohokvětý, lékořice lysá, fenykl obecný, pupečník asijský, sečuánský pepř, zázvor lékařský, bedrník obecný, voňatec vejčitý, parcha světlicová, lnice květel, šišák bajkalský),

Parfém - éterické silice (afrikánová, anýzová, eukalyptová, geraniová, jantarová, levandulová, kardamomová, tújová, litseová, mandarinková, muškátová, pačulová, spiková, boldovníková, zázvorová)
  • Značka

    ENERGY

  • Rozměry

    200ml

  • 1. 12. 2017, 11:32

  • Zobrazení

    2

  • Oblíbené

    0

Kategorie