Zobrazit přihlášovací formulář

Kombinovaný kočárek TFK Joggster X4 akční set hně

Administrace

Kombinovaný kočárek TFK Joggster X4 akční set hně

19 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 99 Kč
Za velmi příjemnou cenu je nyní možné zakoupit unikátní set kočárku TFK Joggster x4 v konfiguraci podvozek + sportovní nástavba + multifunkční hluboká korbička Multi. Základem kočárku je extra robustní a bytelný podvozek od TFK, který toho vydrží…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 5. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kombinovaný kočárek TFK Joggster X4 akční set hně

19 000 Kč
  • Popis zboží
Za velmi příjemnou cenu je nyní možné zakoupit unikátní set kočárku TFK Joggster x4 v konfiguraci podvozek + sportovní nástavba + multifunkční hluboká korbička Multi.

Základem kočárku je extra robustní a bytelný podvozek od TFK, který toho vydrží opravdu hodně. Je to kočárek, který se nezastaví před první louží, naopak jej můžete v klidu prohnat terénem, sněhem atd.

Od narození používáte kočárek spolu s multifunkční nástavbou Multi. Tato korbička postkytuje dostatek prostoru a pohodlí. Její obrovská výhoda je, že ji je možné přestavit na sportovní sedačku, která je na rozdíl od klasické přehazovací o 180°. Můžete si tedy vybrat, kam se i Vaše starší miminko bude dívat.

Po dokoupení adaptérů na autosedačku je možné na podvozek posadit vajíčka z kategorie 0 - 13 kg od značek Maxi Cosi, Cybex a BeSafe.

Sportovní sedačka máte v tomto unikátní setu 2. Zaprvé otočná varianta Multi a zadruhé varianta klasická, tedy neotočná, která je ale zase prostornější a kočárek je s ní celkově skladnější.

Všechny potahy na kočárku jsou odepínatelné a pratelné.

Tento set doporučujeme
Cena platí za hlubokou + sportovní nástavbu.
Sportovní nástavba je na obrázku v černé barvě pouze pro ilustraci.
  • 26. 1. 2019, 7:12

  • Zobrazení

    87

  • Oblíbené

    0

Kategorie