Zobrazit přihlášovací formulář

Minecraft - 21135 Kreativní box 2.0

Administrace

Minecraft - 21135 Kreativní box 2.0

1 548 Kč 1 899 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Zlepši svou tvořivost s Kreativním boxem 2.0. Rozbal jeden z pěti sáčků s kostkami, vyber jednu ze tří uvedených modelových variant a začni stavět! Zkombinuj všech pět modelů a vytvoř si tak celou vlastní krajinu Minecraft™ s přístřešky, věžemi, doly a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 2. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Minecraft - 21135 Kreativní box 2.0

1 548 Kč
  • Popis zboží
Zlepši svou tvořivost s Kreativním boxem 2.0. Rozbal jeden z pěti sáčků s kostkami, vyber jednu ze tří uvedených modelových variant a začni stavět! Zkombinuj všech pět modelů a vytvoř si tak celou vlastní krajinu Minecraft™ s přístřešky, věžemi, doly a farmami - tvoje možnosti jsou nekonečné! A jakmile budeš mít chuť na změnu, znovu přebuduj jednotlivé modely nebo změň celou krajinu jednoduchým přemístěním snadno oddělitelných částí. Užij si dobrodružství společně se Stevem, Creeperem™ a slizem! Zapřáhni hospodářská zvířata, pěstuj plodiny, doluj, provozuj řemesla a zlepšuj svoji tvořivost s touto úžasnou sadou.

•? Součástí je také minifigurka Stevea a navíc figurky koníka, krávy, slizu a Creepera. ? Obsahuje pět sad kostek, z nichž každá má tři možné modelové konfigurace. ? Mezi modely je Steveův dům, důl, poušť a oblast pro chov dobytka a pěstování úrody. ? Kombinuj modely a vytvářej různé krajiny ze světa Minecraft™. ? Aktivuj výbušnou funkci dynamitu a vyhoď do vzduchu štěrkové bloky. ? Mezi doplňky najdeš zlatý krumpáč, dynamit, nářadí, pochodně, řemeslný stůl, truhlu, úrodu, navíc červenou rudu a bloky zlaté rudy. ? Stavebnice je snadno přestavitelná a obsahuje jednoduše propojitelné sekce. ? Popusť uzdu své představivosti - přestavuj stavebnici a vytvářej další a další modely LEGO® Minecraft™! ?
  • 10. 12. 2018, 13:08

  • Zobrazení

    130

  • Oblíbené

    0

Kategorie