Zobrazit přihlášovací formulář

Sylvanian Families - Baletní divadlo - ZVUK HUDBA!

Administrace

Sylvanian Families - Baletní divadlo - ZVUK HUDBA!

1 080 Kč 1 490 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
5256 Baletní divadlo je velké jeviště, které je připraveno na hodiny baletu nebo na recitály malých holčiček z rodiny Čokoládových králíčků. Můžete otáčet postavičkami na otočných podstavcích společně s otočným jevištěm. Divadlo je ozvučeno…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 5. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sylvanian Families - Baletní divadlo - ZVUK HUDBA!

1 080 Kč
  • Popis zboží
5256 Baletní divadlo je velké jeviště, které je připraveno na hodiny baletu nebo na recitály malých holčiček z rodiny Čokoládových králíčků.

Můžete otáčet postavičkami na otočných podstavcích společně s otočným jevištěm.

Divadlo je ozvučeno slavnou baletní hudbou z Labutího jezera a Louskáčka.

Baletní divadlo obsahuje figurku baletky z rodiny Čokoládových králíčků v baletní sukýnce a baletních botičkách-piškotech, k dispozici pouze v tomto setu.

Umístěte figurky na jeviště a otáčením rukojetí je všechny roztočíte. Na jeviště můžou být umístěny 3 figurky baletek .Divadlo může přehrávat hudbu z Labutího jezera a Louskáčka, aby bylo vaše baletní představení dokonalé. Můžete také připojit svůj přehrávač k divadlu a pouštět si svou oblíbenou hudbu přes reproduktory.

Tréninková baletní tyč se obrácením změní na odkládací stůl. Divadlo lze použít také pro módní přehlídky, školní recitály, taneční zábavy, a mnohem více...Figurky ze sady Baletek a Krasobruslařky kamarádky můžou být umístěny na jeviště a zažít spoustu zábavy.

Baletní divadlo lze také připojit k Městskému domu se světly (vše lze zakoupit samostatně).

Pozadí na desky a hudbu lze stáhnout z internetových stránek Rodiny Sylvanian pro ještě více zábavy.* Http: //sylvanian-families.net/cz

Sada obsahuje: divadlo-budova, schůdky, tréninková tyč, věšák, židle, pozadí -zeď, podlahový disk,diadém, figurku holčičky Čokoládový králíček ( v baletním oblečku), stojan na figurku ( opro baletku),3 vstupenky ( celkem 13 dílů).Do prostoru pro baterie vložte 3 alkalické 1,5V baterie AA (LR6). Baterie nejsou součástí balení.

Výdrž baterií: zhruba 20 hodin nepřetržitého přehrávání nainstalované hudby.
Věk: 3+
  • 18. 6. 2023, 20:08

  • Zobrazení

    725

  • Oblíbené

    1

Kategorie