Zobrazit přihlášovací formulář

Chlapecké oblečení, balíček 6-12měsíců 17ks

Administrace

Chlapecké oblečení, balíček 6-12měsíců 17ks

170 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Nošené chlapecké oblečení 6-12měsíců. Pro nenáročnou maminku, některé hodně nošené jen na lítajdu, některé na parádu. Je to potřeba vyprat. Tyrkysová čepička má žmolečky, barevný svetřík zn. Adams, bavlněná pletenina, má trošku opranou barvu a maličko…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 8. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Chlapecké oblečení, balíček 6-12měsíců 17ks

170 Kč
  • Popis zboží
Nošené chlapecké oblečení 6-12měsíců. Pro nenáročnou maminku, některé hodně nošené jen na lítajdu, některé na parádu. Je to potřeba vyprat.
Tyrkysová čepička má žmolečky, barevný svetřík zn. Adams, bavlněná pletenina, má trošku opranou barvu a maličko žmolečky, rifle zn. next jsou trošku zažloutlé na boku (nevím snad se vypere, rifle zn. Early days bez vad, plátěné modré kraťasy zn. Early Days bez vad, lněné kraťasy zn. Next bez vad, lněné kalhoty zn. Next, možno zarollovat bez vad, šedé kalhoty podšité bavlnou zn. Bambini lehce opraná barva, bílé sportovní kalhoty podšité polyesterovou látkou zn. Early Days bez vad, sametové polodupačky zn. George pár flíčku na nohavici, žluté tričko krátký rukáv bez vad, skoro nenošené, pruhované modré tričko Early days jako nové, bez vad, bílá košile zn. Next je místy zažloutlá, snad se vypere, káro košile zn. Early Days lehce opraná barva, káro modrá košile zn. Tiny Ted má žlutý flek na předním díle (nevím zda se vypere- dávám zdarma), flísová čepice zn.Toby Tiger bez vad, plátěná vatovaná bunda není na hlavní fotce, bez vad, včetně rukaviček.
celkem 17ks+košile s flekem,
cena za vše
  • 1. 3. 2019, 22:12

  • Zobrazení

    16

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Tepláčky, tepláky Bamse
Puntíkatý kabátek, bundička
Tričko a sukýnka, triko a sukně
Vestička
80
ANGLIE

Vestička

Tričko, triko s opičkou
Nové
80
DOPODOPO

Tričko, triko s opičkou

Tunička s kočičkou
Tričko, tílko, šatičky Hello Kitty
Fleese mikina
80
CHEROKEE

Fleese mikina

Tričko s dlouhým rukávem
Růžová sukýnka s volánkem, sukně

Kategorie