Zobrazit přihlášovací formulář

Chlapecké oblečení, balíček 2-3roky, 20ks

Administrace

Chlapecké oblečení, balíček 2-3roky, 20ks

140 Kč 240 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Nošené chlapecké oblečení 2-3roky. Pro nenáročnou maminku, na lítajdu, na zahradu atd.., je to potřeba vyprat, některé věci jsou i pěkné bez vad. Flísový overal sobík hodně nošený, žmolkatý zn.george -dávám zdarma, Khaki kalhoty z pevného plátna zn.CA,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 8. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Chlapecké oblečení, balíček 2-3roky, 20ks

140 Kč
  • Popis zboží
Nošené chlapecké oblečení 2-3roky. Pro nenáročnou maminku, na lítajdu, na zahradu atd.., je to potřeba vyprat, některé věci jsou i pěkné bez vad.
Flísový overal sobík hodně nošený, žmolkatý zn.george -dávám zdarma, Khaki kalhoty z pevného plátna zn.CA, opraná barva, tmavě modré pláťáky bavlna+nylon, zn.George, bez vad, sportovní šustky z mikrovlákna, podšívka dirkatá, zn.bluebase, místy světlé flíčky a dirka na zadní kapse, mikina next, opraná barva hlavně kolem lemů, trošku už i žmolky, proužkatá košile next, místy opraná barva, 2x proužkatté tričko s dlouhým rukávem (mají odstřižené štítky), žmolky, žluté tričko CA, bez vad, modré tričko zn.Age žmolíčky, začíná praskat potisk a trošku žmolečky, pruhaté tričko zn.Scruff trošku začínají žmolíčky, utřžená cedulka za krkem, tílko george, trošku žmolíčky a lehce opraná barva, khaki plavky zn.Primark, lehký žmolek na zadečku, káro plátěné kraťasy s regulací v pase zn.Rebel krásné bez vad, jako nové, pirátka bez vad, kšiltovka se lvem bez vad zn.Cherokee, tenká čepice bez vad, pletená čepice žmolky, nové černé ponožky zn.Tesco vel.27-30, Termo návleky do gumáků vel.26-27, nové, rukavice - pletené palčáky zn.HM žmolky.
celkem 20ks+overal zdarma
cena za vše
  • 17. 1. 2021, 11:52

  • Zobrazení

    84

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Šaty Hello Kitty
Bunda podšitá flísem vel. 104
Vestička + kravata mašinka Tomáš
Kšiltovka Hello Kitty
Riflová safari sukýnka, sukně
Riflové, džínové kalhoty, laclové kalhoty
Srdíčkové riflové kalhoty
sukýnka, sukně
98
CHEROKEE

sukýnka, sukně

Tenký svetřík vel. 104
Kraťásky, kraťasy, šortky skladem 1ks

Kategorie