Zobrazit přihlášovací formulář

Chlapecké oblečení, balíček 2-3roky, 20ks

Administrace

Chlapecké oblečení, balíček 2-3roky, 20ks

140 Kč 240 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Nošené chlapecké oblečení 2-3roky. Pro nenáročnou maminku, na lítajdu, na zahradu atd.., je to potřeba vyprat, některé věci jsou i pěkné bez vad. Flísový overal sobík hodně nošený, žmolkatý zn.george -dávám zdarma, Khaki kalhoty z pevného plátna zn.CA,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 8. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Chlapecké oblečení, balíček 2-3roky, 20ks

140 Kč
  • Popis zboží
Nošené chlapecké oblečení 2-3roky. Pro nenáročnou maminku, na lítajdu, na zahradu atd.., je to potřeba vyprat, některé věci jsou i pěkné bez vad.
Flísový overal sobík hodně nošený, žmolkatý zn.george -dávám zdarma, Khaki kalhoty z pevného plátna zn.CA, opraná barva, tmavě modré pláťáky bavlna+nylon, zn.George, bez vad, sportovní šustky z mikrovlákna, podšívka dirkatá, zn.bluebase, místy světlé flíčky a dirka na zadní kapse, mikina next, opraná barva hlavně kolem lemů, trošku už i žmolky, proužkatá košile next, místy opraná barva, 2x proužkatté tričko s dlouhým rukávem (mají odstřižené štítky), žmolky, žluté tričko CA, bez vad, modré tričko zn.Age žmolíčky, začíná praskat potisk a trošku žmolečky, pruhaté tričko zn.Scruff trošku začínají žmolíčky, utřžená cedulka za krkem, tílko george, trošku žmolíčky a lehce opraná barva, khaki plavky zn.Primark, lehký žmolek na zadečku, káro plátěné kraťasy s regulací v pase zn.Rebel krásné bez vad, jako nové, pirátka bez vad, kšiltovka se lvem bez vad zn.Cherokee, tenká čepice bez vad, pletená čepice žmolky, nové černé ponožky zn.Tesco vel.27-30, Termo návleky do gumáků vel.26-27, nové, rukavice - pletené palčáky zn.HM žmolky.
celkem 20ks+overal zdarma
cena za vše
  • 17. 1. 2021, 11:52

  • Zobrazení

    86

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Mikina s koníčkem
Riflové, džínové kalhoty, laclové kalhoty
Tenký svetřík vel. 104
Bílé silonkové punčocháče
Puntíkatá zelená flísová mikina
Riflové kalhoty se srdíčkem roll-up
Bunda, bundička na mírnou zimu
Chlupatková vestička podšitá saténem
2-pack teplé frote ponožky vel. 27-30
Tenká přízová čepička, čepice s flitry

Kategorie