Zobrazit přihlášovací formulář

Medvídek na lyžích 2 ks - kreativní set

Administrace

Medvídek na lyžích 2 ks - kreativní set

59 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 55 Kč
Vytvořte si dva roztomilé sněhuláky na lyžích, krásnou zimní dekoraci. Balení obsahuje veškeré komponenty ke složení 2 ks figurek. Balení obsahuje veškeré komponenty ke zhotovení 2 figurek. Kromě obsahu sáčku budete potřebovat disperzní lepidlo …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 10. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Medvídek na lyžích 2 ks - kreativní set

59 Kč
  • Popis zboží
Vytvořte si dva roztomilé sněhuláky na lyžích, krásnou zimní dekoraci.

Balení obsahuje veškeré komponenty ke složení 2 ks figurek.

Balení obsahuje veškeré komponenty ke zhotovení 2 figurek.
Kromě obsahu sáčku budete potřebovat disperzní lepidlo (např. Herkules) nebo tavnou pistoli, černý fix, růžovou pastelku, pravítko, nůžky, šídlo (hřebík).
1. Na hlavu přilepíme čumáček, nad čumáček těsně vedle sebe oči. Do hlavy vlepíme špejli, hlavu přilepíme k tělu. Pleteninu (čepice) na jednom konci stáhneme drátem, druhý konec 2x zahneme, čepici přilepíme na hlavu, na čepici hvězdičku.
2. Uši na jedné straně kousek přehneme a ohyb zafixujeme lepidlem, přilepíme na hlavu vedle čepice. Na tělo přilepíme nohy, ruce a na bříško oválný výsek. Doprostřed pěnových koleček uděláme šídlem (hřebíkem) otvor.
3. Pap. motouz rozstřihneme na ½ a protáhneme otvorem kolečka tak, aby vyčníval 0,5 cm. Hůlky přilepíme k rukám. Papírový proužek (lyže) si rozstřihneme na 2x 1,5 x 8 cm a 2x 1,5 x 6 cm. Lyže na jednom konci sestřihneme do špičky a přes pastelku vytvarujeme. Figurky přilepíme na lyže. Dokreslíme čárku pod čumáčkem a tváře.
Výška figurek: 11 cm, 15 cm.

komponenty jsou z vatové hmoty
  • 15. 12. 2019, 17:14

  • Zobrazení

    33

  • Oblíbené

    1

Kategorie