Zobrazit přihlášovací formulář

Tmavě šedá rozkládací pohovka / gauč

Administrace

Tmavě šedá rozkládací pohovka / gauč

2 699 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 0 Kč
... díky elastické látce, na které je podložka matrace položená, je rozkládací pohovka pohodlná jak na sezení tak i na spaní. Snadno přeměníte na prostorné lůžko pro dva. Lehký výrobek; snadno se zvedá a přenáší. Potah lze sundat a vyprat, a tak bude…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Tmavě šedá rozkládací pohovka / gauč

2 699 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... díky elastické látce, na které je podložka matrace položená, je rozkládací pohovka pohodlná jak na sezení tak i na spaní. Snadno přeměníte na prostorné lůžko pro dva. Lehký výrobek; snadno se zvedá a přenáší. Potah lze sundat a vyprat, a tak bude stále čistý. Nové, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !

************************************

Materiál:
ocel, epoxidový / polyesterový práškový lak, syntetická guma, polypropylenový plast. Nosná tkanina / Podšívka opěráku: 100% polypropylen. Materiál: polyesterové vatování, Polyuretanová pěna 35 kg/m3.

************************************

Návod na údržbu
Perte v pračce na max. 40 °C, v režimu běžného praní. Perte samostatně. Nesušte v sušičce. Nebělit. Žehlete na max. 150 °C. Nečistit chemicky.

************************************
  • Značka

    IKEA

  • Rozměry

    Délka, otevřené: 200 cm, šířka: 128 cm. Šířka, při otevření: 128 cm, hloubka: 85 cm., výška: 78 cm. Hloubka sedáku: 70 cm, výška sedáku: 38 cm. Šířka lůžka: 120 cm, délka lůžka: 190 cm.

  • 25. 8. 2018, 11:06

  • Zobrazení

    52

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

ŠEDÁ koupelnová předložka 50x80 cm

Kategorie