Zobrazit přihlášovací formulář

Dámská saténová košilka Mexico černá-červená-bílá

Administrace

Dámská saténová košilka Mexico černá-červená-bílá

658 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Dámská saténová košilka Mexico. Délka nad kolena. Krásná květinová krajka na poprsí a na spodní části. Nastavitelná ramínka, čímž je možno regulovat hloubku výstřihu. Saténová, elastická látka je vysoce kvalitní, na vnitřní straně je příjemně měkká a na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 5. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dámská saténová košilka Mexico černá-červená-bílá

658 Kč
  • Popis zboží
Dámská saténová košilka Mexico. Délka nad kolena. Krásná květinová krajka na poprsí a na spodní části. Nastavitelná ramínka, čímž je možno regulovat hloubku výstřihu. Saténová, elastická látka je vysoce kvalitní, na vnitřní straně je příjemně měkká a na vnější straně se krásně leskne a vytváří tak efekt padající vody. Celková délka měřená od bočního švu je 63 cm. Košilka je dodávána v elegantním dárkovém balení - ideální nápad na dárek. Ideální košilka pro ženy, které oceňují pohodlné a zároveň elegantní prádlo.

Míry najdete na přiloženém fotu. Košile byla vyrobena ve velikostech S-XXL.
Košile byla vyrobena ve velikostech S-XXL. Postupně budou některé velikosti a barvy chybět. Které lze aktuálně objednat, zjistíte nejrychleji v našem e-shopu. Stačí si tam napsat do bílého políčka s lupou slovo MEXICO a košile se Vám ukáže.
Nechcete-li se dívat do shopu, napište mi sem dotaz. Odpovím co nejdříve. Objednat si můžete tady, nebo v e-shopu. Při objednání v e-shopu obdržíte malý dárek.

POZOR: V KORESPONDENCI PROSÍM PIŠTE VÝHRADNĚ PÍSMENKOVÉ OZNAČENÍ VELIKOSTI (S, M, L......) , NE ČÍSELNÉ (36,38....).
ŘIĎTE SE VÝHRADNĚ MÍRAMI V TABULCE na přiložené fotografii.

Příjemný nákup.
  • 15. 10. 2018, 20:58

  • Zobrazení

    4

  • Oblíbené

    0

Kategorie