Zobrazit přihlášovací formulář

Smart Trike odrážedlo - růžové

Administrace

Smart Trike odrážedlo - růžové

450 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Prodám Smart Trike odrážedlo - růžové. použité, ale jako nové. Upřednostňuji osobní odběr. SMART TRIKE Springo je krásné skládací dětské odrážedlo syté růžové barvy, které je vhodné zejména pro holčičky ve věku od 12 měsíců a rostou s ním až do 3 let.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 28. 5. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Smart Trike odrážedlo - růžové

450 Kč
  • Popis zboží
Prodám Smart Trike odrážedlo - růžové. použité, ale jako nové. Upřednostňuji osobní odběr.

SMART TRIKE Springo je krásné skládací dětské odrážedlo syté růžové barvy, které je vhodné zejména pro holčičky ve věku od 12 měsíců a rostou s ním až do 3 let. Dětské odrážedlo Springo je perfektní kombinací pohupovadla a odrážedla v jednom. Příznivě působí na fyziologický a motorický vývoj vašich ratolestí a pomáhá při budování sebejistoty a stability při prvních krocích. Pohupovací systém spolu s kolečky, které pohlcují otřesy spolu vytvářejí skvělou pomůcku pro děti na hru v interiéru či exteriéru.
Jednoduchým způsobem se dá toto odrážedlo složit na zlomek jeho velikosti a vzít s sebou kamkoli. Je to skvělá hračka, která připraví vaše dítě na jeho první tříkolku či kolo. Dětské odrážedlo má v přední části roztomilé očka, a dítě si svou novou pomůcku okamžitě zamiluje. SMART TRIKE dětské odrážedlo Springo je vyrobeno z kvalitních a pevných materiálů kombinace pevné kovové konstrukce a kvalitního plastu. Nosnost odrážedla je 20 kg.
Díky svým kolečkům otočným o 360 stupňů je jízda na odrážedle pro dítě velkou zábavou. SMART TRIKE je celosvětově nejprodávanější a nejvíce oceňovaný výrobce dětských tříkolek a odrážedel, které rostou s vaším dítětem.
  • 22. 8. 2017, 18:52

  • Zobrazení

    2

  • Oblíbené

    0

Kategorie