Zobrazit přihlášovací formulář

Vánoční ozdoby - ZLATOŽLUTÁ KOULE SE SYP. HVĚZDAMI

Administrace

Vánoční ozdoby - ZLATOŽLUTÁ KOULE SE SYP. HVĚZDAMI

48 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Rezervace
Doprava: od 70 Kč
KRÁSNÁ LUXUSNÍ STAROŽITNÁ KOULE STŘEDNÍ VELIKOSTI (ASI 6,5 CM BEZ ÚCHYTKY) KRÁSNÁ ZLATOŽLUTÁ KOULE SE SNĚHOVÝMI SYPANÝMII HVĚZDAMI, 60.LÉTA, V POŘÁDKU, TOP STAV, TÉMĚŘ JAKO NOVÁ, JEDEN MALÝ ASI 3 MM - ZAKALOVACÍ FLÍČEK. Zcela ruším svou velikou sbírku…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 1. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Vánoční ozdoby - ZLATOŽLUTÁ KOULE SE SYP. HVĚZDAMI

48 Kč
  • Popis zboží
KRÁSNÁ LUXUSNÍ STAROŽITNÁ KOULE STŘEDNÍ VELIKOSTI (ASI 6,5 CM BEZ ÚCHYTKY) KRÁSNÁ ZLATOŽLUTÁ KOULE SE SNĚHOVÝMI SYPANÝMII HVĚZDAMI, 60.LÉTA, V POŘÁDKU, TOP STAV, TÉMĚŘ JAKO NOVÁ, JEDEN MALÝ ASI 3 MM - ZAKALOVACÍ FLÍČEK.

Zcela ruším svou velikou sbírku kvůli stěhování do mnohem menšího bytu a také kvůli náročnému nárazovému baleni. Vloni poprvé jsme meli jen malý stromeček, a tak do budoucna vystačím jen s minimem ozdob.

Obecně staré vánoční ozdoby mohou mít někde zakalovací plošky, nebo malý škrábanec, kdyby byla nějaká zjevnější vada, napsala bych to. Jinak 95% ozdob je zánovních, zacházelo se u nás s ozdobami velmi šetrně, a při tom rozsahu mé sbírky každá byla jen sotva párkrát pověšena, třeba i celá desetiletí ležela v krabici.

Doprava je počítána bez křehkého příplatku, kdo by chtěl křehce musel by přičítat 75 Kč, nebot křehce nejde dát k doporučenému balíčku, ale jen k balíkům mnohem dražších typů, kde nejlevnější balíček začíná bez křehce na 105 Kč, k tomu ještě křehký příplatek + balné, a je to cca 145 kč. Proto - pro mimořádně velké zdražení křehkých balíků i balíků nad 2 kg, nabízím dobré zabalení do silné ucpané vrstvy obalovin do krabičky jako doporučený balíček.
  • 29. 10. 2019, 23:44

  • Zobrazení

    15

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie