Zobrazit přihlášovací formulář

Vánoční ozdoby - STARÁ žlutá KOULE S RŮŽ.PUNT.

Administrace

Vánoční ozdoby - STARÁ žlutá KOULE S RŮŽ.PUNT.

48 Kč 68 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
STŘEDNĚ VELKÁ STAROŽITNÁ KOULE (ASI 6,5 CM BEZ ÚCHYTKY) žlutá KOULE Se ZASNĚŽENÝMI vlnovkami a růžovými tečkami, sem tam vadičky- zakalovací plošky, nic moc hrozného, DNES JIŽ UNIKÁTNÍ HEZKÁ starožitná koule. Zcela ruším svou velikou sbírku kvůli…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 1. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Vánoční ozdoby - STARÁ žlutá KOULE S RŮŽ.PUNT.

48 Kč
Koupit
STŘEDNĚ VELKÁ STAROŽITNÁ KOULE (ASI 6,5 CM BEZ ÚCHYTKY) žlutá KOULE Se ZASNĚŽENÝMI vlnovkami a růžovými tečkami, sem tam vadičky- zakalovací plošky, nic moc hrozného, DNES JIŽ UNIKÁTNÍ HEZKÁ starožitná koule.

Zcela ruším svou velikou sbírku kvůli stěhování do mnohem menšího bytu a také kvůli náročnému nárazovému baleni. Letos poprvé jsme meli jen malý stromeček, a tak do budoucna vystačím jen s minimem ozdob.

Zcela ruším svou velikou sbírku kvůli stěhování do mnohem menšího bytu a také kvůli náročnému nárazovému baleni. Vloni poprvé jsme meli jen malý stromeček, a tak do budoucna vystačím jen s minimem ozdob.

Obecně staré vánoční ozdoby mohou mít někde zakalovací plošky, nebo malý škrábanec, kdyby byla nějaká zjevnější vada, napsala bych to. Jinak 95% ozdob je zánovních, zacházelo se u nás s ozdobami velmi šetrně, a při tom rozsahu mé sbírky každá byla jen sotva párkrát pověšena, třeba i celá desetiletí ležela v krabici.

Doprava je počítána bez křehkého příplatku, kdo by chtěl křehce musel by přičítat 75 Kč, nebot křehce nejde dát k doporučenému balíčku, ale jen k balíkům mnohem dražších typů, kde nejlevnější balíček začíná bez křehce na 105 Kč, k tomu ještě křehký příplatek + balné, a je to cca 145 kč. Proto - pro mimořádně velké zdražení křehkých balíků i balíků nad 2 kg, nabízím dobré zabalení do silné ucpané vrstvy obalovin do krabičky jako doporučený balíček.
  • 30. 1. 2022, 23:46

  • Zobrazení

    181

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie