Zobrazit přihlášovací formulář

Španělská panenka jako živá,miminko,celovinylové

Administrace

Španělská panenka jako živá,miminko,celovinylové

1 281 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
OKAMŽITĚ K DODÁNÍ!!! NAŠI NABÍDKU NAJDETE V BUDOUCNU JIŽ JEN PŘÍMO NA ..panenkov.eu HRAČKA I DEKORAČNÍ PŘEDMĚT. OLIVIA CARINA, panenka se světlejší novorozeneckou barvou pleti s celovinylovým realistickým tělem včetně modelovaného pohlaví. Oči…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 11. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Španělská panenka jako živá,miminko,celovinylové

1 281 Kč
  • Popis zboží
OKAMŽITĚ K DODÁNÍ!!! NAŠI NABÍDKU NAJDETE V BUDOUCNU JIŽ JEN PŘÍMO NA ..panenkov.eu HRAČKA I DEKORAČNÍ PŘEDMĚT. OLIVIA CARINA, panenka se světlejší novorozeneckou barvou pleti s celovinylovým realistickým tělem včetně modelovaného pohlaví. Oči akrylové, šedomodré, s pohledem orientovaným mírně dolů, nemrkací, s nalepovanými řasami. OLIVIA ROSIE má neotřelý výraz, rozhodně nepatří k tuctově "krásným" panenkám. Návod k zacházení s touto panenkou je přiložen v balení. Podle katalogu je panenka velká 42 cm. Díky svému velice živému výrazu velice dobře poslouží jako doplněk do dekoračních kočárků. Podle výrobce plně odpovídá předpisům EU pro hračky. Není vhodná pro děti do 3 let. Na zátylku je značení firmy.
ROSIE je vysoce pohyblivá, umí samostatně sedět bez opory. Je možno ji koupat. Tuto variantu dodává výrobce neoblečenou.
CARINA je doplněna dekorační dečkou, která je dvojitá, z jedné strany z flaušového froté v barvě "mint", ze strany druhé je to směs bavlny a polyesteru, bílé hvězdičky na růžovém podkladu. Dečka je lemovaná retro-třásněmi. Velikost 62x53 cm. Tuto dečku perte ve vodě teplé 30-40°C. Výrobce tuto panenku dodal bez obalu, expedujeme v textilním obalu Panenkov®. Dekorační dečka a pytel nejsou součástí hračky a nejsou hračkou. VYROBENO VE ŠPANĚLSKU. NAKUPUJEME PŘÍMO VE FIREMNÍM DISTRIBUČNÍM SKLADU.Tato panenka je mimokatalogovou dodávkou. Pozdější objednání již není možné. Olivii dodáváme ve variantách: Allegra, Bianca, Brillante, Carina, Janette a Rosie. Zakoupit je možno maximálně 2 ks v různém provedení.
JAKO DÁREK OBDRŽÍTE ZDARMA KATALOG PANENKÁŘSKÉ FIRMY SCHILDKRÖT, KTERÁ MÁ V NABÍDCE I SBĚRATELSKÉ PLYŠÁKY.
PŘI OBJEDNÁVCE POSTUPUJEME V SOULADU S NOVÝM OBČANSKÝM ZÁKONEM
  • 9. 2. 2018, 22:02

  • Zobrazení

    79

  • Oblíbené

    0

Kategorie