Zobrazit přihlášovací formulář

Školní batoh / aktovka Topgal fialový s oranžovou

Administrace

Školní batoh / aktovka Topgal fialový s oranžovou

290 Kč 350 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Celkově v ucházejícím stavu, má běžné známky používání a pár viditelných vad - prasklý plastový kryt horního ucha, který ale nebrání užívání, prasklá spona pro držení velké láhve z boku a ten popruh je trochu odtržený, je třeba zašít. Ošoupaná ta vnitřní…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 27. 3. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Školní batoh / aktovka Topgal fialový s oranžovou

290 Kč
  • Popis zboží
Celkově v ucházejícím stavu, má běžné známky používání a pár viditelných vad - prasklý plastový kryt horního ucha, který ale nebrání užívání, prasklá spona pro držení velké láhve z boku a ten popruh je trochu odtržený, je třeba zašít. Ošoupaná ta vnitřní část kapsy na pití, drobné dírky v síťovině. Dole v reflexní vrstvě jsou dvě rýhy ale ne úplně praskliny viz foto. Oťukané zipy. Vnitřní vady dírky v síťované kapse od tužek a spodní část cedulky je uvolněná.
Hodně kapes, velmi praktické pro dělení učiva, svačiny, přezuvek. K tomu dávám nepoužitý sáček na přezuvky v oranžové barvě + oranžová pláštěnka, použitá příležitostně, jak nová. Pevná polstrovaná záda vč. vnitřní hliníkové konstrukce. Velikostně pro 2. - 6. třídu, ale i klidně i pro 1. třídu, je jeden z nejlehčích a dle mého jeden z nejlépe uspořádáním a kvalitou provedený. PC 1400 Kč.

ZDARMA přidám 2 použité penály černý s motivem Stmívání a dětský s obrázky, velké školní desky A4 a malé A5 v samostatném inzerátu, případně ještě další věci do školy.
  • 5. 12. 2022, 21:52

  • Zobrazení

    438

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Svíčky ve tvaru dortíků
Černý kabátek / bunda jaro/podzim
Kabátek ve okrové barvě
Zlatavý twin set svetřík + tílko
Tmavě šedohnědý rolák svetr
Velká pletená šála
Dlouhá tmavě hnědá vesta
50% SLEVA Hnědo-bílé tvídové kalhoty

Kategorie