Zobrazit přihlášovací formulář

Harry Potter a Tajemná komnata

Administrace

Harry Potter a Tajemná komnata

239 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 0 Kč
Druhý rok v Bradavicích... Prázdniny po prvním roce v Bradavicích byly u strýce a tety k nevydržení. Chovali se k Harrymu tak hrozně, že se nemohl dočkat návratu do Školy čar a kouzel. Jenže těsně před odjezdem Harryho varuje podivné stvoření – skřítek…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 3. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Harry Potter a Tajemná komnata

239 Kč
  • Popis zboží
Druhý rok v Bradavicích...

Prázdniny po prvním roce v Bradavicích byly u strýce a tety k nevydržení. Chovali se k Harrymu tak hrozně, že se nemohl dočkat návratu do Školy čar a kouzel. Jenže těsně před odjezdem Harryho varuje podivné stvoření – skřítek Dobby. Když se prý do školy vrátí, stane se katastrofa!
 
V druhé knížce se Harry, Ron a Hermiona vracejí po prázdninách do Bradavic a doufají, že nový školní rok bude už klidný. Ale ouha, Harry začne znenadání slyšet hlasy, jež neslyší nikdo jiný, a po stěnách se objevují výhrůžné nápisy.
Po mnoha letech kdosi otevřel skrytou Tajemnou komnatu, z níž vychází neviditelný nepřítel, a po chodbách bradavického hradu, kde škola sídlí, zůstávají ležet bezduchá těla studentů. Kdo je pachatelem těchto hrůz? Podezření padne přičiněním Malfoye a zmijozelských na Harryho, a když je navíc po nesčetných piklech odstaven moudrý ředitel školy Albus Brumbál, musí Harry sám čelit nepřátelským úkladům. Přitom se mu daří pronikat i do dávno zapomenutých tajemství a v závěrečném kouzelnickém souboji na život a na smrt se potřetí utkává se svým odvěkým nepřítelem. Nuže, vítejte znovu v Bradavicích, přátelé!
1. díl - Harry Potter a Kámen mudrců
2. díl – Harry Potter a Tajemná komnata
3. díl - Harry Potter a Vězeň z Azkabanu
4. díl - Harry Potter a Ohnivý pohár
5. díl - Harry Potter a Fénixův řád
6. díl - Harry Potter a princ dvojí krve
7. díl - Harry Potter a relikvie smrti

Formát
130x200 mm
Hmotnost
0,49 kg
Počet stran
336
Vazba
vázaná s laminovaným potahem
  • 14. 11. 2018, 16:57

  • Zobrazení

    46

  • Oblíbené

    0

Kategorie