Zobrazit přihlášovací formulář

ELEGANTNÍ ZNAČKOVÉ ITALSKÉ ŠATY, zánovní, XS-S

Administrace

ELEGANTNÍ ZNAČKOVÉ ITALSKÉ ŠATY, zánovní, XS-S

98 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 55 Kč
ITALSKÉ ŠATY, jarně zelené VNĚJŠÍ MÍRY: přes prsa je obvod cca 86 cm, v pase je obvod 74 cm, v místech boků je obvod cca 90 cm. Délka je cca 91 cm, vpředu jsou šaty VYKROJENÉ DO OBLOUČKU, ŠATY JSOU VPŘEDU ROZPÍNACÍ, ale ne na knoflíky, ale celé jsou na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 1. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ELEGANTNÍ ZNAČKOVÉ ITALSKÉ ŠATY, zánovní, XS-S

98 Kč
  • Popis zboží
ITALSKÉ ŠATY, jarně zelené
VNĚJŠÍ MÍRY: přes prsa je obvod cca 86 cm, v pase je obvod 74 cm, v místech boků je obvod cca 90 cm. Délka je cca 91 cm, vpředu jsou šaty VYKROJENÉ DO OBLOUČKU, ŠATY JSOU VPŘEDU ROZPÍNACÍ, ale ne na knoflíky, ale celé jsou na dlouhý zip, a teprve nad ním jsou po celé délce ozdobné luxusní knoflíky. Šaty mají krásnou jarně zelenou barvu a jsou zánovní. Dvakrát použité, oprané, zánovní, jen ze skladování jako složené v sáčku jsou trochu pokrčené, nic, co by žehlička ve chviličce nespravila. zohledňuji v ceně.
ZNAČKA CLASS, Adventure linie, VYROBENY V Itálii, napsáno Made in Italy. Velikost je označená jako 46, ale to vůbec neodpovídá. Na bocích pro ozdobu našitá krajka. Materiál vzdušný, ale pevnější silnější plátno, lněný omak - složení: 86% viskóza a 14% len.
  • 11. 7. 2021, 23:51

  • Zobrazení

    144

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Krásný letní kardigan

Kategorie