Zobrazit přihlášovací formulář

Mickey Mouse hasičská stanice - hasiči,zvuk,světlo

Administrace

Mickey Mouse hasičská stanice - hasiči,zvuk,světlo

785 Kč 943 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Hasičská stanice z kvalitního plastu, se kterou si kluci a Mickey užijí plno zábavy. Rozměr: 37 x 15 x 35 cm na baterie se světlem a zvukem. Sada obsahuje: hasičská stanice, 2 kloubové figurky 8 cm. Hasičská záchranná stanice Mickey Mouse je originální…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 6. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Mickey Mouse hasičská stanice - hasiči,zvuk,světlo

785 Kč
  • Popis zboží
Hasičská stanice z kvalitního plastu, se kterou si kluci a Mickey užijí plno zábavy. Rozměr: 37 x 15 x 35 cm na baterie se světlem a zvukem. Sada obsahuje: hasičská stanice, 2 kloubové figurky 8 cm.

Hasičská záchranná stanice Mickey Mouse je originální hračkou, která potěší každé dítko. Velká barevná budova v sobě skrývá celou řadu zajímavých míst. Najdete tu výsuvnou hadici, tlačítko pro ohlášení výjezdu zvukem, hasičskou tyč, po které se sjíždí dolů, a nebo zařízenou kancelář i s místem pro přespání. Součástí jsou dvě polohovatelné postavičky - speciálně upravení Mickey a Minnie. Nechybí ani celá řada malých doplňků - žebřík, značky, kočička, plameny atd. Hračka funguje na 2× AAA baterie, které nejsou součástí balení, a je určena pro děti od tří let.

budova hasičské stanice
polohovatelné postavičky Mickey a Minnie
ve stanici je plno míst pro hraní
spousta doplňků
interaktivní části, které vydávají zvuky nebo svítí
  • 17. 12. 2018, 18:46

  • Zobrazení

    54

  • Oblíbené

    0

Kategorie