Zobrazit přihlášovací formulář

Kreativní sada Výroba čokolády

Administrace

Kreativní sada Výroba čokolády

450 Kč 999 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Dětská cukrárna je vhodná pro všechny milovníky sladkostí od 5 let. Při výrobě i zdobení sladkých pamlsků pracují malí cukráři a cukrářky se skutečnými surovinami a své dokonalé výtvory jejich potěší dvakrát. Radost budou mít nejen z ručně vyrobených…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 7. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kreativní sada Výroba čokolády

450 Kč
Koupit
Dětská cukrárna je vhodná pro všechny milovníky sladkostí od 5 let. Při výrobě i zdobení sladkých pamlsků pracují malí cukráři a cukrářky se skutečnými surovinami a své dokonalé výtvory jejich potěší dvakrát. Radost budou mít nejen z ručně vyrobených ozdobených lízátek ze sladké čokolády, ale následně si mohou dopřát za dobře vykonanou práci sladkou odměnu.
Čokoládovou směs si do dokonalých kuliček děti zformují pomocí přístroje umístěného ve vrchní části továrny na sladkosti a následně jejich spouštějí po modrém tobogánu do misky. Zdobení lízátek z čokolády bude velkou zábavou pomocí přístroje na zdobení, ve kterém se nacházejí pestrobarevné ozdůbky různých tvarů. Malí cukráři mají k dispozici nejen recepty potřebné k výrobě sladkého pokušení, ale také množství přísad a náčiní. Součástí této úžasné kreativní sady pro děti jsou dvě nádoby na čokolády, dále přístroj na výrobu lízátek s nástrojem na formování dokonalých kuliček, zařízení na zdobení, tobogán s velkou miskou, naběračky, lžička, modrá miska, talířek, paličky na zdobení i paličky na lízátka jako i stojan, do kterého si děti hotové lízátka na paličkách uloží.

Rozměry přístroje na výrobu lízátek z čokolády: 41 x 23 x 22 cm
  • 24. 4. 2024, 20:18

  • Zobrazení

    332

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Filly rodina Beauty Queen
Filly Fairy plechová krabička, Ep Line
Hrací sada Policie
Korálkovač Jewelpet
Jewelpet Lunapark
Gormiti blistr 5 figurek
Cukrárna pro výrobu lízátek
Batman Power Attack 15cm
Filly Beauty Queen set
Megabloks Hasičské auto s kostkami Finn

Kategorie