Zobrazit přihlášovací formulář

DĚTSKÁ DEKA SNOOZEBABY UNDER COVER GIRL

Administrace

DĚTSKÁ DEKA SNOOZEBABY UNDER COVER GIRL

499 Kč 1 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 90 Kč
TOTÁLNÍ VÝPRODEJ!!! SLEVA 50 %!!! Nádherná deka pro nejmenší, neuvěřitelně měkoučká, jemná na dotyk a se štítky na hraní – garance té nejvyšší od Snoozebaby. Je unavené? Smutné? Je mu zima? Nebo se chce jen trošku vyřádit? S dekou Under Cover zvládne…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 5. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

DĚTSKÁ DEKA SNOOZEBABY UNDER COVER GIRL

499 Kč
  • Popis zboží
TOTÁLNÍ VÝPRODEJ!!! SLEVA 50 %!!!
Nádherná deka pro nejmenší, neuvěřitelně měkoučká, jemná na dotyk a se štítky na hraní – garance té nejvyšší od Snoozebaby. Je unavené? Smutné? Je mu zima? Nebo se chce jen trošku vyřádit? S dekou Under Cover zvládne vše – 75 x 75 cm toho nejměkčího veluru se štítky všude, kam jen oko batolete dohlédne. Deku je přitom možné použít kdekoli: v kočárku, postýlce nebo ohrádce. Deka je krásně trendově zabalená, takže je ideálním tipem na dárek.

Snoozebaby je moderní a inovativní holandská značka, která vyvíjí textilní a plyšové hračky (nejen) pro nejmenší děti. Každá hračka obsahuje hned několik štítků, které miminka velmi ráda prozkoumají. Hraní miminka nejen uklidňuje, ale také stimuluje jejich motorickou zdatnost.
Sortiment Snoozebaby je velmi pestrý. Jeho základ tvoří plyšové hračky na mazlení, ale obsahuje i hrací a přebalovací deky, zavinovačky do autosedaček a nejnovější stylový košík na nošení. Nabídka se pravidelně obměňuje, minimálně 2krát za rok.

Produkty Snoozebaby nejsou jen módní, trendové a lákavé na pohled, ale také jemně stimulují dětskou motorickou zdatnost. Významně podporují rozvíjející se smysly – především hmat. Co je však nejpodstatnější, velmi děti uklidňují. A proto jsou spokojené nejen děti, ale i jejich rodiče. Ve vědeckém výzkumu zaměřeném na funkčnost štítků až 64 % rodičů uvedlo, že s hračkami Snoozebaby jsou jejich děti klidnější a spokojenější – dostatečně přesvědčivě umí dětem dodat pocit bezpečí.

Pestré štítky se liší velikostí, barevností i použitými materiály. Využívá se zejména satén, hedvábí, manšestr a šustící materiály. Většina produktů je vyrobena ze základních materiálů, jako jsou velur a česaná bavlna, které pohlcují přirozenou vůni dítěte, přičemž jsou ná
  • 6. 5. 2019, 6:51

  • Zobrazení

    11

  • Oblíbené

    0

Kategorie