Zobrazit přihlášovací formulář

MAGFORMERS PANELY ABC

Administrace

MAGFORMERS PANELY ABC

240 Kč 480 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 90 Kč
TOTÁLNÍ VÝPRODEJ!!! SLEVA 50 %!!! Balíček obsahující 18 ks čtvercových plastových výplní různých barev a 36 ks bílých plastových kartiček s vyobrazením písmen, číslic, interpunkčních znamének a základních matematických symbolů. Elegantní doplňek…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 5. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

MAGFORMERS PANELY ABC

240 Kč
  • Popis zboží
TOTÁLNÍ VÝPRODEJ!!! SLEVA 50 %!!!
Balíček obsahující 18 ks čtvercových plastových výplní různých barev a 36 ks bílých plastových kartiček s vyobrazením písmen, číslic, interpunkčních znamének a základních matematických symbolů.

Elegantní doplňek využitelný pro všechny druhy stavebnic MAGFORMERS s obsahem klasických čtverců, který jen znovu podtrhuje funkci stavebnic MAGFORMERS coby didaktické pomůcky. Jedná se o balíček obsahující 18 ks čtvercových plastových výplní různých barev a 36 ks bílých plastových kartiček s vyobrazením písmen, číslic, interpunkčních znamének a základních matematických symbolů. Kartičky jsou potištěné oboustranně a kromě abecedy a matematických znaků zobrazují např. i číselné piktogramy ze stěn hrací kostky.

Různobarevné plastové výplně mají z jedné strany úhlopříčně vyztužené bočnice, z druhé pak průhlednou schránku, do níž se kartičky se symboly snadno zasouvají. Panely mohou sloužit i bez použití kartiček jako doplňkový stavební prvek (např. plné stěny architektonických staveb, abstraktních těles nebo aut a vláčků).

S výměnnými kartičkami se jakýkoliv objekt stává rázem školní i předškolní tabulí. Zkrátka do slova, čísla a do písmene staré známé a především dobré: ŠKOLA HROU !!
  • 15. 11. 2018, 10:45

  • Zobrazení

    24

  • Oblíbené

    0

Kategorie