Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Akupresurní masážní kamínková podložka @@@

Administrace

@@@ Akupresurní masážní kamínková podložka @@@

329 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Masáž chodidel Reflexology foot Jste unavení po náročném dni a Vaše chodidla jsou těžká a bolavá ? Vyzkoušejte tuto akupresurní kamínkovou podložku. Kamínky na podložce příjemně masírují a stimulují reflexní oblasti chodidel,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Akupresurní masážní kamínková podložka @@@

329 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Masáž chodidel Reflexology foot

Jste unavení po náročném dni a Vaše chodidla jsou těžká a bolavá ? Vyzkoušejte tuto akupresurní kamínkovou podložku. Kamínky na podložce příjemně masírují a stimulují reflexní oblasti chodidel, ulevují svalům a dodávají energii. Akupresurní kamínková podložka posiluje také imunitu Vašeho těla, pomáhá při bolestech zad a hlavy. Dopřejte si chvilku pohodlí a relaxace díky této originální podložce. Ideální dárek pro Vaše zdraví. Podložka k masáži chodidel stimuluje akupresurní body na chodidlech, pomáhá odstraňovat toxické látky z těla, zvyšuje imunitu, zlepšuje metabolismus a krevní oběh, pomáhá také při svalovém napětí a únavě. Akupresurní podložka je určena převážně pro lidi, kteří mají sedavé zaměstnaní, tedy pro ty, kteří pracují nebo studují po dlouhou dobu ve stejné pozici s minimálním pohybem. Rozměry kamínkové podložky : délka 170 cm a šířka 35 cm. Materiál : tkanina, plastová folie, plastové napodobeniny kamínků. Barva kamínkové podložky je černá, kamínky jsou různě barevné. Baleno v krabici.

!!! Není určeno pro osoby se syndromem krvácení, nevhodné pro ženy v období menstruace či těhotenství, pro pacienty s tuberkulózou a vážným poškozením ledvin či játry, nevhodné také pro pacienty se srdečními problémy !!!
  • 18. 5. 2020, 22:10

  • Zobrazení

    121

  • Oblíbené

    0

Kategorie