Zobrazit přihlášovací formulář

CHRÁNIČE NA KOČIČÍ DRÁPKY !!!!!!! NOVINKA !!!!!

Administrace

CHRÁNIČE NA KOČIČÍ DRÁPKY !!!!!!! NOVINKA !!!!!

249 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Pokud trpíte poškrábáním Vy, Vaše děti i Vaše vybavení bytu nebo domu, tak měkké chrániče drápků jsou pro Vás a Vaší kočku ideálním řešením. Trvalý způsob, jak ochránit svou rodinu a nábytek, zároveň parádní manikúra pro Vaší kočku. Měkké chrániče jsou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 10. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

CHRÁNIČE NA KOČIČÍ DRÁPKY !!!!!!! NOVINKA !!!!!

249 Kč
  • Popis zboží
Pokud trpíte poškrábáním Vy, Vaše děti i Vaše vybavení bytu nebo domu, tak měkké chrániče drápků jsou pro Vás a Vaší kočku ideálním řešením. Trvalý způsob, jak ochránit svou rodinu a nábytek, zároveň parádní manikúra pro Vaší kočku. Měkké chrániče jsou vyrobeny z vinylu, lepí se na stávající drápky Vaší kočky. Jsou ve tvaru kočičího drápu, jsou duté a měkké. Je to jednoduché řešení proti poškrábání, jsou snadno použitelné a zcela bezpečné a humánní pro kočky všech věkových kategorií.
• Chrání nábytek, podlahy a dveře před poškozením poškrábáním
• Pomáhá chránit citlivou pokožku od bolestivých škrábanců
• Umožňují bezpečnost koček i kolem miminek a batolat
Každé balení obsahuje:
20ks chráničů
1 tubu lepidla
Balení vydrží cca 2-3 měsíce.
Tabulka velikostí:

XS
Koťata ve věku mezi 2 až 6 měsíců, která váží až 2,5 kg. Některá koťata mohou začít nosit chrániče drápků po 3 měsících, většina začíná po 4. měsíci. Chrániče musí těsně přiléhat. Pokud je chránič příliš velký, zatím nepoužívejte.
S
Malé kočky ve věku 6 měsíců a starší, které váží 2,5 – 4 kg. Některé kočky mohou přerůst velikost XS už od 5-ti měsíců. Některé malé dospělé kočky často nosí i tuto velikost. Pokud se Vám Vaše kočka zdá menší, než průměrně vzrostlá kočka, zvolte velikost S.
M
Střední kočky o hmotnosti 4-6 kg. Většina dospělých koček průměrné velikosti nosí M.
L
Velké kočky o hmotnosti přibližně 6kg a výš. Velmi velká plemena koček nosí velikost L. Např. Mainské mývalí jsou velmi velké kočky a obecně nosí velikost L.
 
Zboží : SKLADEM, K ODESLÁNÍ - WWW.KRESILKO.CZ
  • 8. 1. 2018, 10:14

  • Zobrazení

    2

  • Oblíbené

    0

Kategorie