Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Malý automat a dávkovač včetně žvýkaček @@@

Administrace

@@@ Malý automat a dávkovač včetně žvýkaček @@@

149 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Automat na žvýkačky a sladkosti Taky jste měli jako děti rádi automaty na žvýkačky ? Teď můžete mít jeden doma. A bude jenom váš, takže až „vyhrajete“ všechny sladkosti. Tato miniatura z umělé hmoty je originální ozdobou na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Malý automat a dávkovač včetně žvýkaček @@@

149 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Automat na žvýkačky a sladkosti

Taky jste měli jako děti rádi automaty na žvýkačky ? Teď můžete mít jeden doma. A bude jenom váš, takže až „vyhrajete“ všechny sladkosti.

Tato miniatura z umělé hmoty je originální ozdobou na váš stůl. Stačí otočit kličkou a žvýkačka se vykutálí. Do automatu není třeba vhazovat žádné mince. Můžete do něj také dát svou oblíbenou sladkost vlastního výběru. Překvapte tímto roztomilým dárkem své příbuzné nebo kamarády.

Výborně se hodí na každou dětskou párty, ale také na retro párty pro dospělé. Použití je velice jednoduché, stačí otočit rukojetí a už si jen vychutnávat sladkou chuť kulaté žvýkačky. Žvýkačková náplň je součástí balení.

Materiál plast. Výška automatu je 13 cm a váha 25 gramů. Nabídka obsahuje automat + žvýkačky s datem spotřeby do 30.11.2018.
  • 7. 7. 2019, 21:23

  • Zobrazení

    58

  • Oblíbené

    0

Kategorie