Zobrazit přihlášovací formulář

Rozjasňovač a korektor v peru Dior Skinflash 001

Administrace

Rozjasňovač a korektor v peru Dior Skinflash 001

499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Rozjasňující make-up Dior Skinflash je kosmetický přípravek, který jedním tahem pleť vyhladí a odstraní všechny známky únavy i případné nedokonalosti vaší pleti. Pigmenty, které jsou v make-upu obsaženy jsou schopny přizpůsobit se všem odstínům pleti.  …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Rozjasňovač a korektor v peru Dior Skinflash 001

499 Kč
  • Popis zboží
Rozjasňující make-up Dior Skinflash je kosmetický přípravek, který jedním tahem pleť vyhladí a odstraní všechny známky únavy i případné nedokonalosti vaší pleti. Pigmenty, které jsou v make-upu obsaženy jsou schopny přizpůsobit se všem odstínům pleti. 
Pigmenty jsou vytvořeny speciální technologií podle nejnovějších objevů v moderní optice. Mají samozabarvovací vlastnosti, které přitahují světlo a optimálně působí na pleť. Make-up Skinflash je uložen do tuby se speciálním aplikátorem, který je inspirován zákulisím nejmodernější make-upové techniky. 
Jedinečný make-up Skinflash perfektně zkrášluje, sjednocuje a vyhlazuje vaši pleť, jemně ji zabarvuje do přirozeného odstínu a navíc pleti dodává energii a potřebnou vitalitu. Lehce a vzdušně obnovuje svěžest a pevnost unavené pleti, rozjasňuje ji a zakrývá všechny její nedokonalosti. Dopřejte vaší pleti make-up, který sám určí, jaký odstín je pro vaši pleť ten nejpřirozenější!

Účinky:rozjasňuje pleť a odstraňuje známky její únavyvyhlazuje pleť a dodává jí jemné zabarvenípřizpůsobí se každému odstínu pletimá samozabarvovací vlastnostizkrášluje a sjednocuje pleťdodává pleti potřebnou energii a vitalituobnovuje svěžest a pevnost unavené pletiSložení:Photo-smart pigmenty - mají samozabarvovací vlastnosti a dokonale se přizpůsobí všem odstínům pleti.

Odstin cislo 001 novy tester.
  • 21. 2. 2019, 19:31

  • Zobrazení

    94

  • Oblíbené

    1

Kategorie