Zobrazit přihlášovací formulář

3x manšestráčky NEXT + fleesové kalhoty GAP

Administrace

3x manšestráčky NEXT + fleesové kalhoty GAP

199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Prodej jednotlivě. Troje manšestrové kalhoty pro holčičku. Krásné výrazné manšestráky pro malou princeznu, vhodné na jaro nebo podzim, s punčocháčky i na zimu. 1. Červené manšestráčky s kapsami NEXT Velmi pěkné červené manšestrové kalhoty. V pase…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

3x manšestráčky NEXT + fleesové kalhoty GAP

199 Kč
  • Popis zboží
Prodej jednotlivě. Troje manšestrové kalhoty pro holčičku. Krásné výrazné manšestráky pro malou princeznu, vhodné na jaro nebo podzim, s punčocháčky i na zimu.

1. Červené manšestráčky s kapsami NEXT
Velmi pěkné červené manšestrové kalhoty. V pase regulace. Výrazné přední kapsy s knoflíkem. Zdobené hnědou puntíkatou látkou. Zapínání na knoflík. Nádherně provedené, prošívané, s poutky, kapsičky vepředu i vzadu. Mírně rozšířené nohavice, velmi elegantní. Značená velkost 6-9m, nositelné déle. Kalhoty jsou nošené, ve vynikajícím stavu, bez známek obnošení.
199 Kč

2. Tyrkysové manšestráčky s kapsami NEXT
Krásné světle tyrkysové manšestrové kalhoty. V pase regulace. Výrazné přední kapsy s knoflíkem. Zdobené krémovou kytičkovanou látkou. Zapínání na knoflík. Pěkně provedené, prošívané, s poutky, kapsičky vepředu i vzadu. Mírně rozšířené nohavice, velmi
215 Kč

3. Vínové manšestráčky s kytičkou zn. St. Bernard
Nádherné švestkové manšestráčky, krásna sytá bordó fialová barva. Na pravé nohavici krásná výšivka kytičky. Pěkný silnější poddajný manšestr. Nejsou podšité. Na předním díle kapsičky zdobené stužkou. Ozdobnou stužkou lemované kraje nohavic. Pas do gumy, zapínání na knoflík. Značená velikost 6-9m, nositelné déle. Nošené krátce, ve vynikajícím stavu.
215 Kč

4. Malinové fleesové kalhoty - tepláčky GAP
Sytě malinové růžové teplé kalhoty - fleesové tepláky GAP. Pas pružná guma. Značená velikost 6-12m, cca odpovídá, řadím do "středu" do vel. 74. Tepláčky jsou nošené a prané, již více praný flees, začínají žmolkovat, vhodné na donošení pro holčičku do chladného počasí.
199 Kč
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    74

  • Rozměry

    1. Červené: d.38 cm, pas 22 cm. 2. Tyrkysové: d.38 cm, pas 21 cm. 3. Vínové: d.37 cm, pas nenatažený 18 cm. 4. Fleesové: d.36.5 cm, pas šířka 20.5 cm (v klidu)

  • 25. 1. 2023, 21:13

  • Zobrazení

    115

  • Oblíbené

    0

Kategorie