Zobrazit přihlášovací formulář

Kočárek Mamas and Papas Mylo kombinace část 2.

Administrace

Kočárek Mamas and Papas Mylo kombinace část 2.

4 000 Kč 6 500 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Hlboká korbička antirefluxní polohovací pohodlný matrac, kryt na korbičku se jednoduše upevňuje pomocí magnetů-položí se a hezky drží :-) Na fotu je vidět, že se dá odklopit i zadná část uplně nebo se sítkou. Sundáva se jednoduchým zatlačením páčky. …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 10. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kočárek Mamas and Papas Mylo kombinace část 2.

4 000 Kč
  • Popis zboží
Hlboká korbička antirefluxní polohovací pohodlný matrac, kryt na korbičku se jednoduše upevňuje pomocí magnetů-položí se a hezky drží :-) Na fotu je vidět, že se dá odklopit i zadná část uplně nebo se sítkou. Sundáva se jednoduchým zatlačením páčky.

Sportovní sedačka je hezky prostorná a příjemná na sedení ( obsahuje i nádstavec na hlavičku pro miminko který se dá pak sundat) i pro 2 ročné dítě , malá se tam vždy krásně vyspala. Má super rozepínací boudičku, která hezky stíní sluníčku.
Ježdění je vidět hlavně na kolách, jsou plastové a tomu se zabránit bohužel nedá.Ale já počas zimy vždy kamínky vyberám a o kola se starám :-) Má pár škrábanců,ale nic hroznýho.
Brzda byla profi opravená, je funkční.
Madlo na sport. části se dá sundat nebo jen otevřít jedna strana -malá ho bohužel troška okousala, ale to se dá řešit nap. nějakým hezkým ušitým krytem .
Má sundavací podlavník pro miminka
Na sport. boudičce je vzadu pár prodřených míst na látce můžu poslat foto, ale není to tak hrozný.
Na hluboké korbě je bohužel pár díreček viz foto od kočičky ale koupilajsem kus látky stejná jak je taška a možná by se dalo ušít nějaké poudro na drobnosti :-) a zakrýt to
  • 4. 6. 2019, 10:58

  • Zobrazení

    30

  • Oblíbené

    0

Kategorie