Zobrazit přihlášovací formulář

2x mikina zelená a krémová - NEXT, DODIPETTO

Administrace

2x mikina zelená a krémová - NEXT, DODIPETTO

199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Dvě počesané mikiny pro kluka. Prodej jednotlivě. 1. Zelená maskáčová mikina NEXT Nádherná světlá zelená maskáčová mikina s nápisy NEXT. Počesaná, klokaní kapsy, zapínání na zip. Kapuce podšitá bavlnou. Frajerské nápisy. Značená velikost 9-12m,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

2x mikina zelená a krémová - NEXT, DODIPETTO

199 Kč
  • Popis zboží
Dvě počesané mikiny pro kluka. Prodej jednotlivě.

1. Zelená maskáčová mikina NEXT
Nádherná světlá zelená maskáčová mikina s nápisy NEXT. Počesaná, klokaní kapsy, zapínání na zip. Kapuce podšitá bavlnou. Frajerské nápisy. Značená velikost 9-12m, nositelná déle. Mikina je kupovaná nová, nošená poměrně krátce, vynikající stav. Bez vad, bez žmolků, praná jen párkrát. Krásná praktická mikina pro kluka nositelná celoročně.
299 Kč

2. Krémová mikina s námořnickými nášivkami zn. DODIPETTO
Krásná krémová mikina s frajerskými nášivkami a kotvou od italské luxusní značky dodipetto. Mikina je teplejší - počesaná bavlna, vhodná pro kluka na jaro, podzim i chladnější dny léta. Kapuce je podšitá proužkovou bavlnou. Vepředu klokaní kapsy. Zapínání na zip. V pase a na rukávech pružný lem. Značená velikost XL, cca odpovídá vel.80-86. Mikina je kupovaná nová, je nošená a praná, v dobrém stavu, ale už bohužel už se objevily žmolíčky - na bříšku a trochu na rukávech nad zápěstím, lemy jsou v pořádku a barva je původní. Řekla bych že je mikina stále na velkou parádu, luxusní záležitost pro malé frajery. PC celkem vysoká.
PC 299 Kč sleva 100 Kč = 199 Kč
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    80

  • Rozměry

    1. Zelená: délka 31 cm, šířka průramky 32 cm, rukáv od kapuce 30 cm.2. Krémová Do Délka 33 cm, šířka průramky 32 cm, rukáv 33 cm (neohrnutý).

  • 5. 9. 2023, 23:49

  • Zobrazení

    393

  • Oblíbené

    0

Kategorie