Zobrazit přihlášovací formulář

2x dětské baby puzzle pro nejmenší GALT, EDUCA

Administrace

2x dětské baby puzzle pro nejmenší GALT, EDUCA

65 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 104 Kč
Prodej jednotlivě. Kartonové puzzle pro nejmenší. 1. Dětské puzzle pro nejmenší JUNGLE zn. GALT Nádherné puzzle pro nejmenší od vynikající firmy GALT. Syté krásné barvy, pevný karton. Každý prvek je složen ze dvou dílků, což činí puzzle velice…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

2x dětské baby puzzle pro nejmenší GALT, EDUCA

65 Kč
  • Popis zboží
Prodej jednotlivě. Kartonové puzzle pro nejmenší.

1. Dětské puzzle pro nejmenší JUNGLE zn. GALT
Nádherné puzzle pro nejmenší od vynikající firmy GALT. Syté krásné barvy, pevný karton. Každý prvek je složen ze dvou dílků, což činí puzzle velice jednoduché, ale o to zábavnější pro ty nejmenší. Speciálně navrženo pro podporu motorických schopností.
Velmi pevný tvrdý karton, lesklý povrch. 4 obrázky zvířátek z džungle - každý na 2 díly. slon, lev, hroch, opice. Puzzle je hrané krátce, vynikající stav, jen rožky na některé dílky trochu otlačené , pouze hroch trochu víc. S originál krabičkou. Krabička také vyniakjící stav, jen trochu otlačeny rožky.
Cena 140 Kč

PRODÁNO 2. Dětské puzzle pro nejmenší Dopravní prostředky zn. EDUCA
Puzzle z pevného kartonu. Různá obtížnost. 5 obrázků. Dílky se vkládají / skládají dle tvarů a barev. 2-3-4 dílky - velice jednoduché a zábavné pro pro ty nejmenší. Letadlo, vlak, loď, auto, náklaďák. Skvělé první puzzle pro kluka i holčičku. Rožky už u těch vícedílných bohužel více odrbané. Krabička dostala trochu zabrat, slepená izolepou. Vhodné na "dohrátí"
65 Kč
  • Značka

    GALT

  • Velikost

    86

  • Rozměry

    1. Galt Jungle: Krabička 16x22.5 cm. Rozměry obrázků cca 14 x 14 cm.2. Educa: Krabička 31.5x21.5 cm. Rozměry obrázků cca 16 x 18 cm.

  • 15. 12. 2021, 13:14

  • Zobrazení

    299

  • Oblíbené

    0

Kategorie