Zobrazit přihlášovací formulář

Krokodýl u zubaře! společenská hra WS5320

Administrace

Krokodýl u zubaře! společenská hra WS5320

379 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
KROKODÝL U ZUBAŘE, 100% nový výrobek! Zručnostní hra pro děti i dospělé. Krokodýl má bolavý zoubek. Pomozte mu jej objevit! Buďte opatrní, v každou chvíli může tlamu zavřít! Vhodná věková kategorie od 3+ let. Výrobek má evropský certifikát bezpečnosti…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 3. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Krokodýl u zubaře! společenská hra WS5320

379 Kč
  • Popis zboží
KROKODÝL U ZUBAŘE, 100% nový výrobek! Zručnostní hra pro děti i dospělé.

Krokodýl má bolavý zoubek. Pomozte mu jej objevit! Buďte opatrní, v každou chvíli může tlamu zavřít! Vhodná věková kategorie od 3+ let. Výrobek má evropský certifikát bezpečnosti CE.

Pravidla hry:
1. varianta "hra bolavý zoubek": zmáčkněte červené tlačítko - krokodýl má otevřenou tlamu a vy máte za úkol zjistit, který zoubek ho bolí. Opatrně přitlačte na zoubek, který myslíte, že ho bolí. Pokud to není on, zkuste jiný.. Pokud objevíte bolavý zoubek, krokodýl zavře tlamu! To znamená, že jste prohráli.
2. varianta "hra na reflex": zmáčkněte zoubek vyzařující oranžové světýlko - rychle přitlačte na zoubky, které se pořádně rozsvítí. Rychlost rozsvícení se bude zvětšovat. Pokud se rozsvítí dva či více zubu najednou, zmáčkněte jeden po druhém co nejrychleji dokážete. Pokud se 3x spletete, krokodýl zavře tlamu. Prohráli jste!
3. varianta "hra na paměť": zmáčkněte zoubek svítící zeleně - zapamatujte si svítící zuby. Krokodýl se vás zeptá "Why tooth hurts" (Který zoubek bolí?), přitlačte na zoubky které svítily. Pokud odpověď bude správná, můžete hrát opětovně. Postupně svítících zubů bude přibývat a čas, po který svítí, bude se zmenšovat. Pokud se spletete, krokodýl zavře tlamu. Prohrál jste!

Rozměry:
- krokodýl: 22 cm x 26 cm x 15 - 19 cm
- balení: 24 cm x 28 cm x 20 cm
  • 15. 1. 2019, 8:20

  • Zobrazení

    42

  • Oblíbené

    0

Kategorie