Zobrazit přihlášovací formulář

3x šaty velurové a manšestr NEXT, M&S, MOTHERCARE

Administrace

3x šaty velurové a manšestr NEXT, M&S, MOTHERCARE

95 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Prodej jednotlivě, troje šaty pro holčičku na jaro, podzim, zimu. 1. Sametové šatičky s vílami NEXT Nádherné velurové šatičky s krásnou aplikací víl. Zapínání na zádech na zip. Značená velikost 9-12m, nositelné déle. Šaty jsou nošené, ve velmi dobrém…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

3x šaty velurové a manšestr NEXT, M&S, MOTHERCARE

95 Kč
  • Popis zboží
Prodej jednotlivě, troje šaty pro holčičku na jaro, podzim, zimu.

1. Sametové šatičky s vílami NEXT
Nádherné velurové šatičky s krásnou aplikací víl. Zapínání na zádech na zip. Značená velikost 9-12m, nositelné déle. Šaty jsou nošené, ve velmi dobrém stavu.
140 Kč

PRODÁNO 2. Sametové světle růžové kytičkové šaty Marks & Spencer
Krásné velurové sametové světlounce růžové šatičky s výšivkami kytiček a motýlka, ptáčka. Kytičky jsou zdobené knoflíčky. Zapínání na rameni na knoflík. Značená velikost 9-12m, jsou spíš větší, určitě nositelné až do vel. 86. Velmi dobrý stav, bez vad, bez žmolků, stále velmi hezké. Skvělé i k leginkám, pro lepší příležitosti i na doma.
130 Kč

3. Modré kytičkové manšestrové šaty MOTHERCARE
Velmi pěkné světlounce modré manšestrové šaty s potiskem drobných kytiček. U spodu bohatý kanýr. Zapínání do půli zad na knofličky. Značená velikost 9-12m, cca odpovídá, nositelné i déle. Šaty jsou nošené ve velmi dobrém, bez vad a výrazných známek opotřebení. Vhodné na jaro nebo podzim pro malou princeznu.
95 Kč
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    80

  • Rozměry

    1. Vílí Next: délka 45 cm, šířka průramky 27 cm. 2. Růžové M&S: délka 47 cm, šířka průramky 27 cm. 3. Modré MC: délka 44 cm, šířka pod průramky 27 cm.

  • 15. 2. 2022, 9:37

  • Zobrazení

    100

  • Oblíbené

    0

Kategorie