Zobrazit přihlášovací formulář

CYKLOSEDAČKA - BOBIKE MAXI TOUR

Administrace

CYKLOSEDAČKA - BOBIKE MAXI TOUR

1 470 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Velmi bezpečná dětská sedačka na zadní kolo Bobike Maxi Tour Exclusive s pevnou skořepinou a nastavitelnou opěrkou hlavy, která je prodloužena i do stran pro případ, že by se vaše dítě chtělo cestou prospat (hlavička mu tak za jízdy nepadá nepříjemně do…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 4. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

CYKLOSEDAČKA - BOBIKE MAXI TOUR

1 470 Kč
  • Popis zboží
Velmi bezpečná dětská sedačka na zadní kolo Bobike Maxi Tour Exclusive s pevnou skořepinou a nastavitelnou opěrkou hlavy, která je prodloužena i do stran pro případ, že by se vaše dítě chtělo cestou prospat (hlavička mu tak za jízdy nepadá nepříjemně do stran).

Další výsadou jsou silně vypolstrované masivní tříbodové pásy, které se nemusí dítěti přetahovat přes hlavu, ale jsou upnuty do opěráku. Pásy jsou stejně jako stupačky nastavitelné a snadno schopné se přizpůsobit velikosti a potřebám dítěte.

Cyklosedačka jako taková se upíná na nosič a to pomocí univerzálního vícebodového adaptéru – díky němu je sedačka stabilní, při jízdě se nepříjemně neklepe a můžete se na ni absolutně spolehnout.

Sedačka Bobike Maxi Tour je vhodná pro děti od 9 do 22 kg. Sedačka má bezpečnostní certifikát EN14344. Výrobce Holandsko.

SKVĚLÝ STAV. Vlastní odvoz.
  • 11. 10. 2018, 7:35

  • Zobrazení

    60

  • Oblíbené

    1

Kategorie