Zobrazit přihlášovací formulář

NEPROMOKAVÉ SNĚHULE BLESK McQUEEN

Administrace

NEPROMOKAVÉ SNĚHULE BLESK McQUEEN

190 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Zateplené nepromokavé zimní boty*sněhule. VE VÝBORNÉM STAVU! V kombinaci červené a modré (světlé a tmavé) barvy s obrázkem a logem Disney Blesk McQueen. Podporují zdravý růst malých nožek - mají flexibilní podrážku, širokou kulatou špičku, pevný opatek,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 2. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

NEPROMOKAVÉ SNĚHULE BLESK McQUEEN

190 Kč
  • Popis zboží
Zateplené nepromokavé zimní boty*sněhule. VE VÝBORNÉM STAVU! V kombinaci červené a modré (světlé a tmavé) barvy s obrázkem a logem Disney Blesk McQueen. Podporují zdravý růst malých nožek - mají flexibilní podrážku, širokou kulatou špičku, pevný opatek, podrážku s protiskluzovými prvky, široké zapínání na suchý zip pro snadné nazutí. Celá spodní červená část boty je pogumovaná - proti vodě a sněhu. Zapínání na suchý zip je z vnější strany po celé výšce boty viz foto, aby se opravdu snadno nazouvaly, a zároveň je otvírání chráněné zevnitř všitou zábranou z materiálu jako vršek boty, aby se ani tudy nedostal dovnitř sníh. Barvy na fotografiích odpovídají.

Možnost osobního odběru v Praze, Brně a na cestě mezi :), v Říčanech a o víkendu v okolí JH a Pelhřimova.

Mrkněte se na další zimní a letní sady holčičího a chlapeckého oblečení od miminek do velikosti 140 a také na prima botky a stylovou módu pro těhotné. Pokud požadovanou velikost nenajdete, napište!
  • Značka

    DISNEY

  • Velikost

    25

  • Rozměry

    Velikost 25, stélka (vyndavací) 16cm.

  • 8. 8. 2018, 14:15

  • Zobrazení

    7

  • Oblíbené

    0

Kategorie