Zobrazit přihlášovací formulář

2x DINO silná fleesová mikina NEXT

Administrace

2x DINO silná fleesová mikina NEXT

320 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 104 Kč
Prodej jednotlivě. Dvě silné fleesové mikin. Vhodné na jaro, podzim, skvělé k věstě. Jsou podobné - téměř stejný DINO styl - vhodné i pro dvojčata. Obě značená velikost 3-4 roky. Cena za jednu mikinu. Modrá prodej v setu s čepičkou. 1. Modrá DINO…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

2x DINO silná fleesová mikina NEXT

320 Kč
  • Popis zboží
Prodej jednotlivě. Dvě silné fleesové mikin. Vhodné na jaro, podzim, skvělé k věstě. Jsou podobné - téměř stejný DINO styl - vhodné i pro dvojčata.
Obě značená velikost 3-4 roky. Cena za jednu mikinu. Modrá prodej v setu s čepičkou.

1. Modrá DINO fleesová mikina NEXT s čepičkou
Krásná silná fleesová sytě modrá DINO mikina s příšerkou. S kapucí podšitou proužkovou bavlněnou látkou. Na kapuci dinosauří bodliny. Mikina je ze silného fleesu, vhodná jako svrchní přechodová bundička, ideální také k teplé vestě. Zadní díl mírně delší Vhodná pro kluka. Mikina je kupovaná nová, nošená krátce, praná 1x, vynikající stav, jako nová.
V albu ze stejné kolekce příšerkové rifle.

Nádherná háčková čepička z teplé příze děláná na zakázku k modré DINO mikině. Vhodná na jaro, podzim a mírnou zimu. Velice příjemný materiál, nekouše, hřejivá. Nošená krátce, vynikající stav.
410 Kč + 350 čepička = 760 Kč

2. Zelená DINO fleesová mikina NEXT
Krásná silná fleesová zelená DINO mikina s příšerkou. S kapucí podšitou bavlněnou látkou. Na kapuci dinosauří bodliny. Mikina je ze silného fleesu, vhodná jako svrchní přechodová bundička, ideální také k teplé vestě. Zadní díl mírně delší Vhodná pro kluka. Značená velikost 3-4 roky. Mikina je kupovaná nová, nošená krátce, praná 1x, vynikající stav, jako nová.
320 Kč
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    104

  • Rozměry

    Modrá: délka 42 cm, šířka 37 cm, rukáv 41.5 cm. Zelená: délka 42 cm, šířka 37 cm, rukáv 41.5 cm.

  • 29. 12. 2022, 20:04

  • Zobrazení

    416

  • Oblíbené

    0

Kategorie