Zobrazit přihlášovací formulář

Červená zimní tepláková souprava GAP 2T s čepičkou

Administrace

Červená zimní tepláková souprava GAP 2T s čepičkou

1 200 Kč 1 450 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 80 Kč
Nádherná teplá tepláková souprava - mikina a tepláky s kožíškem. Barva tmavě červená. Mikina i tepláky jsou celopodšité bílým kožíškem - beránkem. Vyteplená mikina s bílým nápisem GAP, s kapucí, zapínání na zip, klokaní kapsy. Tepláky jsou v pase do gumy …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Červená zimní tepláková souprava GAP 2T s čepičkou

1 200 Kč
  • Popis zboží
Nádherná teplá tepláková souprava - mikina a tepláky s kožíškem. Barva tmavě červená. Mikina i tepláky jsou celopodšité bílým kožíškem - beránkem. Vyteplená mikina s bílým nápisem GAP, s kapucí, zapínání na zip, klokaní kapsy. Tepláky jsou v pase do gumy + stahovací šňůrka. Dolní lem stažený do gumy. Značená velikost 2 roky. Komplet je kupovaný nový, nošený poměrně krátce, 2x opraný, velmi dobrý stav, beránek stále hebký, jen lehce chloupek od praní - na nápletech, jinak bez vad. Prodej pouze jako komplet. PC vysoká.

Nádherná háčkovaná čepička dělaná na zakázku k zimní teplákovce GAP. Červená s bílým nápisem GAP. Velmi teplá, vhodná na podzim, zimu. Je ze silné, velmi příjemné příze. (nekouše, příze je skutečně na omak strašně příjemná). Nošená krátce, vynikající stav. Unisex, vhodná pro holčičku i pro kluka.

Stejný komplet mám Holčičí růžovou ve vel. 3T Šedý s čepičku ve vel 4T, v tmavomodý ve vel. 5T.
  • Značka

    GAP

  • Velikost

    92

  • Rozměry

    Mikina: délka 35 cm, šířka průramky 31 cm, rukáv 36 cm. Kalhoty: délka 45 cm, šířka pas 19 cm (pruží). Čepička: šířka 21 cm, výška 17.5 cm (hodně pruží).

  • 12. 2. 2019, 8:29

  • Zobrazení

    26

  • Oblíbené

    0

Kategorie