Zobrazit přihlášovací formulář

Sada 8 DVD Willy FOG

Administrace

Sada 8 DVD Willy FOG

279 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 79 Kč
Willy Fog - Cesta do středu země Cestovatel Willy Fog se rozhodl dokázat, že tvrzení, které nalezl v rukopisu ze 16. století, je pravdivé: středověký alchymista Saknussem se prý tehdy vydal přímo do středu Země! Fog se svými nerozlučnými přáteli proto…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sada 8 DVD Willy FOG

279 Kč
Koupit
Willy Fog - Cesta do středu země
Cestovatel Willy Fog se rozhodl dokázat, že tvrzení, které nalezl v rukopisu ze 16. století, je pravdivé: středověký alchymista Saknussem se prý tehdy vydal přímo do středu Země! Fog se svými nerozlučnými přáteli proto odjíždí na Island a vypraví se v alchymistových stopách. Vchod do nehostinných černých hlubin tvoří jícen sopky Snaffels. Výprava projde zavalenou uhelnou slojí, stane se svědkem krutého souboje prehistorických příšer, čeká ji nebezpečná plavba podzemním mořem a řada dalších dobrodružství, která můžete prožívat spolu s námi v dnešních epizodách.

Willy Fog - 20 000 mil pod mořem
13 podmořských příběhů Willyho Foga "20 000 mil pod mořem" vyjde na 4 DVD. Will Fog na cestě za dobrodružstvím. Kreslený seriál inspirovaný romány Julese Verna. Společně s Willy Fogem prožijeme největší podmořské dobrodružství všech dob, inspirované proslulým autorem dobrodružné literatury Julesem Vernem. Podmořský biolog Aronnax byl právě vyzván námořnictvem, aby objevil a popsal prazvláštního tvora, který v severním Atlantiku poničil zaoceánský parník. Záhadným tvorem byl však ve skutečnosti Nautilus, ponorka kapitána Nema, který se díky svému podmořskému stroji stal králem všech moří a oceánů. Vydejme se s ním na plavbu plnou dobrodružství, vstupme do napínavého příběhu plného nečekaných překvapení.
  • 14. 9. 2024, 20:31

  • Zobrazení

    1 222

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Robin Hood a neporazitelný rytíř
Malá mořská víla, 6 DVD
Nové
PAPÍROVÝ OBAL

Malá mořská víla, 6 DVD

Kamarád Timmy - Timmyho vláček
Autíčka 3
Jedné noci v jednom městě
Včelka Mája objevuje nové přátele
Skřítek Rolli
Nové
PLASTOVÝ OBAL

Skřítek Rolli

Hurá za Kájou! - 3.

Kategorie