Zobrazit přihlášovací formulář

UNU -Soft shellové kalhoty Tyrkys vel.12-15měs

Administrace

UNU -Soft shellové kalhoty Tyrkys vel.12-15měs

245 Kč 289 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Softshellové kalhoty jsou vlajkovou lodí značky UNUO. Jsou ušity tak, aby i miminka v látkové plence měla dostatek prostoru pro pohyb a přitom kalhoty krásně přiléhaly a plnily svou termo-izolační funkci. Jak vidíte na fotkách, žížalí náplet je velmi…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 10. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

UNU -Soft shellové kalhoty Tyrkys vel.12-15měs

245 Kč
  • Popis zboží
Softshellové kalhoty jsou vlajkovou lodí značky UNUO. Jsou ušity tak, aby i miminka v látkové plence měla dostatek prostoru pro pohyb a přitom kalhoty krásně přiléhaly a plnily svou termo-izolační funkci.

Jak vidíte na fotkách, žížalí náplet je velmi vysoký a nahrazuje krtečkové kalhoty, které zlobí při vysazování na nočníček. Díky UNUO super gatím se šle už nikdy nebudou válet po zemi a když budete kropit travičku tak se nenamočí! Náplet krásně přiléhá a dá se nosit vysunutý až po paže nebo frajersky ohnout do pasu. Další vychytávku naleznete v nohavici, kde se žížalí další dva náplety a tak sníh ani fujavice nemají šanci. Vyzkoušejte naše násir gatě, jak je pokřtil jeden malý darebák z dílny blanche outdoor a šup na saně!

Materiál:
Pro kolekci olečení si výrobce vybral softshell, jelikož se jedná o velmi praktický materiál pro naše nejmenší. Zahřeje a neprofoukne a přitom se v nich nezapotí ani ta nejmenší nožička. Softshell má skvělou vlastnost nevpouštět tekutinu dovnitř, avšak směrem ven funguje výborně. Každá máma ocení zejména rychlou údržbu tohoto materiálu. I po hodině na kolenou v dětském koutku nebo v zimní chumelenici stačí otřít vlhkým ubrouskem a můžete do zpět do společnosti. Navíc se dá na soft shell nažehlovat, a tak ani na kalhotách vám nebude chybět Julča, Evžen a další naši kamarádi!

KALHOTY JSOU V PRODEJI S NAŽEHLOVAČKOU EVŽENA!!

Materiál: Soft shell ( 100% PES + TPU + 100% PES )
Praní: 30 st.
Žehlení: NE
Aviváž: NE
Sušička: NE
Bělení: NE
Ocet: NE - ocet poškozuje gumičky
Předeprané: NE

Vel. 15-18měs - celk. délka: 64cm, šířka boky: 62cm, celk. výška sedu: 38cm, vnitřní krok-celk. délka: 30cm
  • Značka

    UNUO

  • Velikost

    86

  • 19. 1. 2018, 16:24

  • Zobrazení

    5

  • Oblíbené

    0

Kategorie