Zobrazit přihlášovací formulář

Tříkolka Smart trike 4v1 vanilka od 10+

Administrace

Tříkolka Smart trike 4v1 vanilka od 10+

1 499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 75 Kč
Zažijte exotické dobrodružství a zábavu s jedinečnou dětskou tříkolkou Vanilla Touch Steering 4v1. Tříkolka má zabudovanou rodičovskou teleskopickou vodící ručku, pomocí které může rodič pohodlně usměrňovat jízdu tříkolky. Patentované a kvalitní gumová…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Tříkolka Smart trike 4v1 vanilka od 10+

1 499 Kč
  • Popis zboží
Zažijte exotické dobrodružství a zábavu s jedinečnou dětskou tříkolkou Vanilla Touch Steering 4v1. Tříkolka má zabudovanou rodičovskou teleskopickou vodící ručku, pomocí které může rodič pohodlně usměrňovat jízdu tříkolky. Patentované a kvalitní gumová kolečka tříkolky zaručují jemnou jízdu a hravě si poradí i s nerovnostmi povrchu. Tříkolka pro děti od výrobce smarTrike roste spolu s vaším dítětem. Díky odnímatelným částem se tříkolka šikovně adaptuje potřebám, a věku vašeho děťátka od jeho 10 měsíců až do 3 let. Malí Sibal budou novou dětskou tříkolku milovat. Technologie Touch Steering umožňuje extra snadné manévrování i v ostrých zatáčkách a hladkou jízdu díky zabudované suspenzi kol. Díky inovativní pojistce řízení a skládacím pedálem si užijí plno zábavy ještě předtím než začnou šlapat sami.

Řídítka dětské tříkolky jsou výškově nastavitelné a obsahují praktickou pojistku, pomocí níž rodič ovládá směr jízdy tříkolky. Díky nové pokročilé technologii, kterou ocení hlavně rodiče, je dětská tříkolka plně ovladatelná pouze jemným dotykem. Dětská tříkolka mimo jiné obsahuje i užitečnou ochranu před sluncem, která se dá pohodlně odebrat. Slunečník tříkolky pro děti je výškově nastavitelný. Kromě toho tříkolka obsahuje i praktickou rodičovskou tašku na uskladnění základních věcí důležitých pro procházce v parku či v přírodě, která krásně ladí s celkovým designem tříkolky. Výhodou tříkolky je bezpečnost a hlavně pohodlnost při jízdě. Vaše dítě později ocení vyklápěcí plastovou nádobu v zadní části tříkolky, ve které může převážet hračky či písek. Během prvním měsíců si dítě opírá hlavičku o vyvýšenou zádovou oporu a oporu hlavičky a nohy má položené na stupačkách.

Bezpečnost je zaručena i díky tříbodovému bezpečnostnímu
  • 24. 8. 2019, 18:20

  • Zobrazení

    31

  • Oblíbené

    0

Kategorie