Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Amazing Scarf, magická multifunkční šála @@@

Administrace

@@@ Amazing Scarf, magická multifunkční šála @@@

179 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 7 uživatelů
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ : RŮŽOVÁ, FIALOVÁ, KRÉMOVÁ, VÍNOVÁ, MODRÁ SVĚTLÁ, MODRÁ TMAVÁ !!! Šála, čepice, vesta, bolérko či šaty v jednom ? Stylová magická šála vás přesvědčí o tom, že je to možné ! Až 26 způsobů uvázání šály zaručeně ozvláštní každý…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Amazing Scarf, magická multifunkční šála @@@

179 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ : RŮŽOVÁ, FIALOVÁ, KRÉMOVÁ, VÍNOVÁ, MODRÁ SVĚTLÁ, MODRÁ TMAVÁ !!!

Šála, čepice, vesta, bolérko či šaty v jednom ? Stylová magická šála vás přesvědčí o tom, že je to možné ! Až 26 způsobů uvázání šály zaručeně ozvláštní každý outfit.

Šála je vyrobena z jemného chloupkového materiálu hebkého na dotek, který navíc příjemně hřeje. Šála je tedy nejen módním doplňkem, ale je také funkční. Materiál je pružný, dokáže se několikanásobně natáhnout a vždy se přizpůsobí způsobu nošení šály. My jsme našli až 26 způsobů nošení šály!

Zavázáním šály dokážete vytvořit například : šálu, čepici a šálu bolérko pléd vestu různé typy šatků a mnohé jiné. Objevíte i další ?

To jak šálu budete nosit je už jen na vás. Ať už například jako šál, bolérko, šaty, vestu, pléd, čepici, tato magická šála vždy ozvláštní váš outfit a příjemně zahřeje. Je už jen na vás, jak svou magickou šálu využijete. Fantazii se meze nekladou !

Rozměry šály ve staženém tvaru jsou cca 155 cm x 15 cm. Materiál polyester. Baleno v krabici.

!!! MOŽNOST VÝBĚRU BARVY !!!
  • 10. 9. 2020, 22:42

  • Zobrazení

    114

  • Oblíbené

    1

Kategorie