Zobrazit přihlášovací formulář

Jídlonosiče v termotašce

Administrace

Jídlonosiče v termotašce

300 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 70 Kč
v pěkném stavu, použité párkrát, bez vad Popis produktu: Termobrašna FRESHBOX, se 3 dózami Pokrmy uložené v dózách v uzavřené termobrašně si déle udrží svou teplotu – zůstávají horké či studené, při přenášení nevytékají. Dózy lze použít i samostatně…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 4. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Jídlonosiče v termotašce

300 Kč
  • Popis zboží
v pěkném stavu, použité párkrát, bez vad

Popis produktu: Termobrašna FRESHBOX, se 3 dózami

Pokrmy uložené v dózách v uzavřené termobrašně si déle udrží svou teplotu – zůstávají horké či studené, při přenášení nevytékají. Dózy lze použít i samostatně pro skladování potravin v ledničce, mrazničce a ohřívání pokrmů v mikrovlnné troubě, jsou opatřeny vodotěsným i vzduchotěsným uzávěrem. Dózy jsou vyrobeny z odolného plastu, opatřeny kvalitním silikonovým těsněním, odolné od -18 do +110°C, vhodné do myčky. Brašna s nastavitelným popruhem a kapsou je vyrobena z kvalitní polyesterové textilie, opatřena účinnou termoizolační vložkou s aluminiovou fólií. 5 roků záruka.

Údržba a použití: Před prvním použitím dózy důkladně umyjte a osušte. Nevystavujte přímému zdroji tepla, nepoužívejte v plynové, elektrické a horkovzdušné troubě. V mikrovlnné troubě používejte vždy s otevřenými uzávěry. Čistěte běžnými čisticími prostředky, nepoužívejte prostředky na bázi písku, ostré předměty, drátěnky apod., v případě silného znečištění nechte odmočit, vhodné do myčky. Termobrašnu perte v rukou, nedávejte do pračky ani sušičky prádla, nežehlete.

Součástí termobrašny jsou tři dózy a objemu: 1x 1,5 litru a 2x 0,5 litru.
  • 11. 9. 2018, 10:46

  • Zobrazení

    2

  • Oblíbené

    0

Kategorie