Zobrazit přihlášovací formulář

Skvělý přivýdělek !!!

Administrace

Skvělý přivýdělek !!!

1 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 67 uživatelů
Hledám do svého rozrůstajícího týmu ještě 5 lidí. Práce z domova, žádné nucené docházení někam, pracujete, kdy to vyhovuje vám, žádné shánění narychlo hlídání dětí. Vhodné pro kohokoliv, kdo chce vydělat peníze, je ochotný pro to něco udělat a umí…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 2. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Skvělý přivýdělek !!!

1 Kč
  • Popis zboží
Hledám do svého rozrůstajícího týmu ještě 5 lidí.
Práce z domova, žádné nucené docházení někam, pracujete, kdy to vyhovuje vám, žádné shánění narychlo hlídání dětí. Vhodné pro kohokoliv, kdo chce vydělat peníze, je ochotný pro to něco udělat a umí alespoň základy na počítači.
Jedná se o spolupráci s firmou, která vyrábí a produkuje kosmetiku a kosmeceutiku podle tradičních čínských receptur s maximálním účinkem a velkou efektivitou. Nakupuji pro sebe a svou rodinu s velkou slevou a buduji svůj tým, kde každý nakupuje pouze pro svou potřebu. Tedy já ani nikdo z mého týmu nikomu nic neprodává, neobchází domy s nabídkou katalogů ani výrobky! Pozor - firma vyplácí skutečné peníze a ne jen slevy či poukázky na nákup jako jinde.
Přivýdělek spočívá v budování svého týmu, kde každý nakupuje pouze pro svou potřebu a tím získává provize. Má práce také spočívá v péči o svůj tým. O své lidi se starám, pomáhám jim se vzdělávat, vydělávat, motivuju, úspěšné lidi ohodnocuji, komunikuji.
Zajímá vás to? ozvěte se mi, vše vysvětlím, zaškolím.
Vše na rovinu, žádný podvod nebo klamání (užila jsem si svoje s přivýdělkem typu plnění obálek apod.)

Chcete se nejdříve seznámit s výrobky? Napište mi.
  • 19. 10. 2018, 8:31

  • Zobrazení

    19

  • Oblíbené

    0

Kategorie