Zobrazit přihlášovací formulář

Magnetické divadlo Popelka

Administrace

Magnetické divadlo Popelka

110 Kč 220 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Magnetické divadlo Popelka Pěnové magnety s obrázky postaviček a kulis z pohádky. Magnetické divadlo nepotřebuje velkou scénu a obrovské dekorace - můžete ho hrát na jakémkoliv povrchu. Obsahuje 15 magnetů. Rozměry balení cca 22 x 19 x 5 cm. Je snadné…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 8. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Magnetické divadlo Popelka

110 Kč
  • Popis zboží
Magnetické divadlo Popelka
Pěnové magnety s obrázky postaviček a kulis z pohádky. Magnetické divadlo nepotřebuje velkou scénu a obrovské dekorace - můžete ho hrát na jakémkoliv povrchu. Obsahuje 15 magnetů. Rozměry balení cca 22 x 19 x 5 cm.
Je snadné si doma nasadit skutečnou podívanou! Magnetické divadlo „Popelka“ nepotřebuje velkou scénu a obrovské dekorace - můžete se bavit na jakémkoli povrchu. V takové hře na hraní obsahu a rolí se projevuje charakter a tvůrčí projev dítěte. Tato hra obsahuje pohádkové postavy a dekorace. Čísla jsou určena k vytvoření známé pohádky, ale očekáváme, že dítě spolu s touto hrou vymyslí mnoho svých vlastních příběhů! Měkké a objemové magnety na figurky - snadno se dají do ruky dítěte a pohybují se z místa na místo. Bavte se s tím! Rozvíjí tvůrčí schopnosti, procvičuje jemnou motoriku, učí, jak sdělit pohádky a logicky myslet.

č.842116
  • 20. 9. 2021, 12:56

  • Zobrazení

    85

  • Oblíbené

    0

Kategorie