Zobrazit přihlášovací formulář

105197 W HOUPACÍ KŘESÍLKO 3 v 1

Administrace

105197 W HOUPACÍ KŘESÍLKO 3 v 1

1 499 Kč 1 699 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
HOUPACÍ KŘESÍLKO 3 v 1 Sedátko roste s vaším dítětem.Sedátko pro miminko-houpačka pro batole-houpací křesílko. VIBRACE,ODNIMATELNÁ HRAZDIČKA Sedátko od miminka po batole je jedno z nejoblíbenějších sedátek pro nejmenší děti. Kompletní sedátko,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 12. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

105197 W HOUPACÍ KŘESÍLKO 3 v 1

1 499 Kč
  • Popis zboží
HOUPACÍ KŘESÍLKO 3 v 1

Sedátko roste s vaším dítětem.Sedátko pro miminko-houpačka pro batole-houpací křesílko.
VIBRACE,ODNIMATELNÁ HRAZDIČKA

Sedátko od miminka po batole je jedno z nejoblíbenějších sedátek pro nejmenší děti. Kompletní sedátko, unese váhu až 18 kg. Tři různé pozice umožňují přizpůsobovat lehátko vývoji dítěte v prvním roce života. Lehátko se lehce, uklidňujícím způsobem pohupuje. Je na něm připevněna hrazdička s hrajícími hračkami veselých barev vyrobených z materiálu vhodného ke kousání Děťátko se bude cítit pohodlně a bude se ohromně bavit. Do tří měsíců věku: Sedátko se sklopí a hrazdička s hračkami se umístí nad dítě. Nad tři měsíce: Hrazdička s hračkami se sejme a hračky se umístí na dosah ručiček dítěte. Od šesti měsíců věku: Opěrka zad se nastaví do vertikální polohy a k houpačce se připne hrazdička s hračkami.

Toto sedátko dokáže uklidnit vaše miminko a to díky vibracím a melodiím, které spustíte stiskem jediného tlačítka. Hrazdička, která je odjímatelná zabaví vaše děťátko na dlouhou chvíli a to díky krásným a barevným zvířátkům.
  • 21. 11. 2018, 22:58

  • Zobrazení

    18

  • Oblíbené

    0

Kategorie