Zobrazit přihlášovací formulář

Mašle, ozdobná čelenka, čepice s kytičkou

Administrace

Mašle, ozdobná čelenka, čepice s kytičkou

35 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Šedá čepička s tylovou kytičkou je vyrobena z acrylu, je protkána stříbrnou nitkou. Výrobce uvádí velikost 52, raději přeměřte – délka středem čepice 17 cm, šířka 20 cm. Tylová kytička má ty spodní lístečky lehce zdeformované, ty vrchní jsou v pořádku. (…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 5. 2017
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Mašle, ozdobná čelenka, čepice s kytičkou

35 Kč
  • Popis zboží
Šedá čepička s tylovou kytičkou je vyrobena z acrylu, je protkána stříbrnou nitkou. Výrobce uvádí velikost 52, raději přeměřte – délka středem čepice 17 cm, šířka 20 cm. Tylová kytička má ty spodní lístečky lehce zdeformované, ty vrchní jsou v pořádku. ( na fotce je to vidět ) Čepička je opravdu nádherná a malé slečně opravdu sluší. Cena 35 Kč.

Růžová mašle – zakoupila jsem v HM, ale není to tam nikde uvedené, guma přes hlavičku 19 cm – 39 cm. Je hodně elastická, vydrží dlouho. Bez jediné chybičky. Cena 89 Kč.

Růžová mašle na bílém podkladu, zakoupeno v obchodě WISH, bílá čelenka je elastická, bavlněná, má na sobě drobné žmolíky a lehounká růžová šmouha – prala jsem jen v ruce a to mi nešlo odstranit. Délka 19 cm – 30 cm, šířka 5,5 cm. Na mašli jsou flitry. Cena 45 Kč.
  • 16. 7. 2019, 13:13

  • Zobrazení

    44

  • Oblíbené

    0

Kategorie