Zobrazit přihlášovací formulář

Nemáte dostatek peněz? Hledáte příležitost?

Administrace

Nemáte dostatek peněz? Hledáte příležitost?

0 Kč 150 Kč
Doposud žádný zájemce
Přivýdělek s Českou firmou. Každý dostane tolik, kolik si zaslouží. Nikdo nemusí pracovat s tím, s kým nechce. Budete mít více času na rodinu a přátele. * Systém "na klíč" - Dáme Vám do rukou hotový postup. Váš úspěch nezáleží na Vašem věku, vzdělání…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 11. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nemáte dostatek peněz? Hledáte příležitost?

0 Kč
Koupit
Abyste dostali k produktům OKG záruku, nakupujte od autorizovaných partnerů, které poznáte, tak, že mají v inzerci uvedeno své jméno a registrační číslo. U těch, kteří uvedeno nemají, nemáte záruku žádnou, nejsou autorizovaní firmou OKG
Přivýdělek s Českou firmou.
Každý dostane tolik, kolik si zaslouží. Nikdo nemusí pracovat s tím, s kým nechce. Budete mít více času na rodinu a přátele.
* Systém "na klíč" - Dáme Vám do rukou hotový postup. Váš úspěch nezáleží na Vašem věku, vzdělání, talentu, vědomostech, dovednostech, socilním postavení ani na předchozích zkušenostech. Závisí na schopnostech napodobit systém, který je snadné pochopit a přitom je tak ověřený a úspěšný. Stačí ho jen následovat - tedy otočit klíčem. Navíc získáte balíček služeb, které Vám umožní pracovat přímo ze svého domova.
* Trénink a zábava - Školení je důležitou součástí úspěchů v naší společnosti. Není to jen nudné povídání, ale školení, které opravdu stojí za to a užijete si zábavu! Prozradíme Vám, jak se za rok stát milionářem. Nikdo není na nic sám a bok po boku si pomáháme, vládne tu velice příjemná atmosféra. Není to tak obyčejná firma, jak se může na první pohled zdát. Je to obrovská rodina, kde se mají všichni rádi, pomáhají si, navzájem se školí zábavným způsobem a slaví úspěchy.
* Volná pracovní doba - Nemáte dost času? Myslíte, že musíte makat denně několik hodin, abyste se dostali výš? NE! To u nás neplatí. Dejte si pracovní dobu, která Vám vyhovuje.
* Ocenění - Může mít mnoho podob. Od prostého "Děkuji - dobrá práce!" až po certifikáty, různé diplomy, prestižní odznáčky a dovolené ZDARMA.
*Práce, která baví. - Jistota, kterou vám nikdo nevezme.
** Nelimitovaný příjem.
*** Přidejte se, stojí to za to!
Do odpovědi prosím uveďte Vaše jméno, konzakty, odkud jste, jaké jsou Vaše koníčky, co máte rádi, jaké jsou Vaše sny a cíle a čeho všeho byste chtěli v budoucnu dosáhnout.
Pokud Váš mejlík nebude obsahovat tyto údaje, nebude Vám zaslána zpětná odpověď. Děkuje
  • 14. 12. 2023, 22:40

  • Zobrazení

    132

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Jste bez práce? Přidejte se k nám!
PRACUJTE JAKO JÁ DOMA.
Přijmeme 3 lidí nad 40 let.
Nové
ČESKÁ SPOLEČNOST

Přijmeme 3 lidí nad 40 let.

Příjem bez hranic
Přivýdělek - krok od kroku - hledám někoho, že by
Práce i brig. pro maminky na MD, seniory
HALOOOOOOO, SKVĚLÝ PŘIVÝDĚLEK! KOMU BY SE NEHODIL?
Vyměnili byste 2000 Kč za 10 hodin práce týdně???
Práce z bezpečí domova

Kategorie