Zobrazit přihlášovací formulář

SASSY plnitelný soudek s opicema

Administrace

SASSY plnitelný soudek s opicema

135 Kč 160 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Prodám již nesehnatelný soudek se třema opicema, třema banánama a třema malýma soudkama. Krásné, barevné! K učení vkládání a vysypávání a i barev. Náš naprosto nejoblíbenější kousek! DOPORUČUJI! Vše se dá snadno umýt pod tekoucí vodou. Opice se dají prát…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 6. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

SASSY plnitelný soudek s opicema

135 Kč
  • Popis zboží
Prodám již nesehnatelný soudek se třema opicema, třema banánama a třema malýma soudkama. Krásné, barevné! K učení vkládání a vysypávání a i barev. Náš naprosto nejoblíbenější kousek! DOPORUČUJI! Vše se dá snadno umýt pod tekoucí vodou. Opice se dají prát v síťce na jemné prádlo v pračce, akorát se pak vždy trochu ožmolkují a je nutné jim proto obrat břísko a čumáček. Uvádím pro pořádek. (zabere to minutku)

Popis:
Dětský set s různými zvířátky a tvary pro první poznávání Soudek Sassy 9-dílná sada pro vkládání a vysypávání rozvíjí motorické schopnosti, které předcházejí třídění tvarů. Tři veselé, měkké opičky podporují vědomé uchopení. V soudku jsou dále 3 trsy banánů a 3 barevné soudky. Široký otvor pro snadné vkládání hraček. Lehký soudek s držadlem na přenášení umožňuje dítěti vysypávat obsah. Bez povrchových laků, bezpečné do pusy.

Délka sudu je 18 cm, průměr otvoru 12 cm.

Hračka je vhodná pro děti od 6 měsíců!
  • 7. 9. 2018, 10:41

  • Zobrazení

    5

  • Oblíbené

    0

Kategorie